Se inscrie Manoila Adrian, Iasi, Hobby
Dumneavoastra ati obtinut locul 2 luna trecuta veti avea un punctaj de 11,9 o sa treceti la avansati , la 1 martie se actualizeaza clasamentul si nu ve-ti putea juca la hobby.Astept decizia dumneavoastra.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Se inscrie Manoila Adrian, Iasi, Hobby
Dumneavoastra ati obtinut locul 2 luna trecuta veti avea un punctaj de 11,9 o sa treceti la avansati , la 1 martie se actualizeaza clasamentul si nu ve-ti putea juca la hobby.Astept decizia dumneavoastra.
Adică….nu înțeleg care ar putea să fie decizia domnului respectiv, va juca ori la Hobby ori la Avansați, acolo unde îl poziționează MP-ul, nu ?
Va multumesc .Sper ca v-am fost de folos cu informatiile oferite.Din pacate, nu voi mai participa la nici un turneu luna asta.
Nicelul meu actual nu este ptr avansati, deci ma voi retrage. Adrian Manoila, Iasi
Va multumesc .Sper ca v-am fost de folos cu informatiile oferite.
Va multumesc .Sper ca v-am fost de folos cu informatiile oferite.