AmaTur: Turneu A Moinesti-sala Magiresti 2-3 Martie

• Autor subiect Autor subiect puiu
  • Dată creare Dată creare
Se inscrie Manoila Adrian, Iasi, Hobby

Dumneavoastra ati obtinut locul 2 luna trecuta veti avea un punctaj de 11,9 o sa treceti la avansati , la 1 martie se actualizeaza clasamentul si nu ve-ti putea juca la hobby.Astept decizia dumneavoastra.

Dumneavoastra ati obtinut locul 2 luna trecuta veti avea un punctaj de 11,9 o sa treceti la avansati , la 1 martie se actualizeaza clasamentul si nu ve-ti putea juca la hobby.Astept decizia dumneavoastra.

Este abia 14 februarie. Pana la sfarsitul lunii poate sa mai mearga la cateva turnee si sa se schimbe punctajul.

Nu vreau să stârnesc o polemică dar am găsit următoarea chestie în Regulament. Aș vrea să înțeleg dacă ceea ce voi lăsa în ghilimele se referă sau nu la situația pe care tocmai ați descris-o 🤷🏻‍♂️

https://www.tenisdemasa.ro/forum/node/1114426#post1114426

4.3. Înscrierea jucătorilor
4.3.1. Înscrierea în circuit
…….
- Un jucător este transferat automat pe lista principală, de la o categorie la alta, numai în cazul în care modificarea lunară a MP-ului conduce la acest fapt.​
……..”

Adică….nu înțeleg care ar putea să fie decizia domnului respectiv 🤷🏻‍♂️, va juca ori la Hobby ori la Avansați, acolo unde îl poziționează MP-ul, nu ?

Cam asta vroiam si eu sa zic (fara sa-l supar pe nenea Puiu, pentru care am un respect deosebit). Daca mp-ul ii va permite la sfarsit de luna va juca la Hobby, acolo unde s-a inscris. Daca nu, va fi transferat automat la avansati.

Din pacate, nu voi mai participa la nici un turneu luna asta.
Nicelul meu actual nu este ptr avansati, deci ma voi retrage. Adrian Manoila, Iasi

Adică….nu înțeleg care ar putea să fie decizia domnului respectiv 🤷🏻‍♂️, va juca ori la Hobby ori la Avansați, acolo unde îl poziționează MP-ul, nu ?

Doar l-am avertizat pt a sti ca e posibil sa intre pe lista de asteptare la avansati si ma opresc aici cu comentariile

Din pacate, nu voi mai participa la nici un turneu luna asta.
Nicelul meu actual nu este ptr avansati, deci ma voi retrage. Adrian Manoila, Iasi
Va multumesc .Sper ca v-am fost de folos cu informatiile oferite.

Morosan Sara si Morosan Ionel se retrag de la categoria Open,nu de la Avansati cum am mentionat gresit anterior.
Multumesc!

Back
Sus