Confirm si eu ca domnul raulv si-a respectat cuvantul de fiecare data cand am schimbat-cumparat unul de la celalt! Apropo, mi-a sosit lemnul, multumesc frumos! Cat despre discutia antrenor-mod de a antrena, raulv ar trebui sa stii cateva lucruri despre antrenorii de performanta in general: cum crezi ca au adus medalii antrenorii de gimnastica? Te asigur ca nu cu frumosul! De altfel au ajuns si la urechile mass mediei bataile care le luau fetele, chiar din declaratiile lor. Orice antrenor de acest fel iti va spune ca fara rigoare( a se citi si o bataita din cand in cand) nu se face performanta!. Am auzit cazuri si de antrenori de tenis de masă cu acelasi rationament. Poate au dreptate, eu nu-i judec, nu-l cunosc pe domul Fodoran am auzit numai lucruri bune despre el, nu cunosc metodele dansului de antrenament deci nu voi vorbi despre dansul, dar in ceea ce ma priveste am luat o decizie. Daca voi avea copii si voi ca acestia sa faca de performanta un sport nu-i voi da decat daca voi gasi un antrenor care nu are metode de genul asta! Eu unul nu cred ca fara bataie nu se poate face performanta sunt metode psiho-pedagogice de atentionare a unui copil care inca nu sunt implementate in tara noastra dar sunt sigur ca viitorul va aduce si asa ceva in mentalitatea romanilor. Cine da intr-un copil, un batran, o femeie, un OM mai slab decat el, o face pt. ca nu are alte argumente, sau nu-si aloca destul timp pentru a gasi aceste argumente!