Muzica la ...farfurie zburatoare

Re: Muzica la ...farfurie zburatoare

Ma bucur ca-ti place! Dante Bucci este un mare muzician si are un studio de televiziune personal. Instrumentul costa peste 7 mii de Euro si se face numai in Elvetia de o singura companie, cu lista de asteptare de peste doi ani. Iar tu, tocmai te-ai calificat pt un "supliment" :D .
http://www.youtube.com/watch?v=UNJswfXKJ3s

Ultima editare de un moderator:

Din acelasi motiv pt care un peste exotic costa 10 mii de euro.

hmmmm.... dracovenia aia mi-aduce aminte de un lighean de tabla intors in jos la care cantam si eu cand eram mic in curte la bunici...ce amintiri...cred ca intru in afaceri cu ligheane de tabla!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Le modific doar putin! :lol: :lol: :lol: :lol: Acum serios vorbind comenzile le puteti trimite pe adresa mea, pentru primii zece mii de clienti fac o reducere substantiala! :lol: :lol: :lol:

de unde le gasesti mai Visco?... ai gusturi faine!...
pe muzica asta poti sa exersezi topspinul cu succes! :D

bravo Visco...felicitari ca ne impartasesti din placerile ascunse ale eu-lui tau...si uite asa te cunoastem noi altfel decit prin limbajul tenisului...sincer devii din ce in ce mai interesant... :lol:

daca mai trimite niste chestii din astea interesante....cred ca-i iau eu singe gratis :lol: ( nu e rea nici ideea cu paleta..multam de sugestie domnu Paul :wink: ')

Bun, cica americanii vor sa-l cloneze pe Vlad Tepes. Este prima oara cand sunt de acord cu clonarea si de abea astept evenimentul. :lol:

ciudat.la cate popoare au tras americanii in teapa, am crezut ca l-au clonat demult...

Back
Sus