Au aparut deja pe piata, se gasesc aici http://ttnpp.com/store/home/643-palio-new-seamless-poly-ball.html . A incercat cineva dintre amaturisti acest tip de mingi?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Au aparut deja pe piata, se gasesc aici http://ttnpp.com/store/home/643-palio-new-seamless-poly-ball.html . A incercat cineva dintre amaturisti acest tip de mingi?
Din informatiile pe care le am la 2 euro bucata vor fi foarte ieftineda ... nici nu-s scumpe , adica 2 $ bucata ... la noi o sa fie preturile de la 2 euro in sus / bucata ...
si nici nu-s ITTF approved , doar 3 * normale ...
sunt scumpe pe moment ... nu cred ca merita , inca ...
French League says no to the poly balls!
......................................................................................
So the French League will be played with the celluloid ball.
Poate nu se citeaza din acelasi autor, dar, in caz contrar, frantuzii astia se contrazic grav.![]()
P.S. La lasarea libera mingea de plastic sare de mai multe ori fiind mai elastica decat mingea de plastic.Iar la mesele cu suprafete melaminate patineaza mai tare decat la mesele vopsite,deci comportamentul mai apropiat de cele de celuloid se obtin pe suprafetele vopsite.
Eu am primit una de la Emi, am testat-o, pare perfectă,...am dat drumul sa cada pe masă (de la jumatate de metru ) concomitent cu alta *** si am constatat ca modelul nou a mai țopăit pe masă de vreo cinci ori dupa ce se oprise cealaltă....asa ca s-ar putea să nu fie mai lenă. Oricum, la aceasta dată sunt f scumpe, in jur de cinci euro...daca rezista de cinci ori mai mult decat celelalte poate-si merita banii.
Posibil sa fie exagerat, si mie imi par destul de scumpe,...posibil sa vorbim de calitati diferite, sau atat au costat cand am primit de la Emi (cadou). Poate ne trimiteti si nou 100 de bucati. Multumesc!.....pretul spus de dumneavoastra mi se pare cam exagerat ,aici se găsesc la doi euro dar cred ca ușor ușor va cobor? si se va menține la 1,50? bucata.
....Cele ce o sa apara in campionatul Germaniei sunt cu sudura.Oficial mingile nu se comercializeaza inca doar cu titlu de testare si promovare si de aceea sunt la aceste preturi(5 euro).Preturile de vanzare la mingile de plastic s-au stabilit pentru primul an undeva in jurul sumei de 2 Euro,si vor aparea peste circa 2 saptamani
........
Posibil sa fie exagerat, si mie imi par destul de scumpe,...posibil sa vorbim de calitati diferite, sau atat au costat cand am primit de la Emi (cadou). Poate ne trimiteti si nou 100 de bucati.
Asa este ,este mai lenta si inaltimea sarituri este mai scurta decat la celuloid,dar numarul sariturilor este mai mare.Eu cu toate mingile cu care am facut acest test ,cele de plastic au sarit intotdeauna maiputin dar de mai multe ori,sau egal cu ceea de celuloid.Daca faci acelasi test numai cu mingi de celuloid o sa fie si acolo diferenta la nr de sarituri,si inaltime.Principiile de selectie a mingiilor se bazeaza pe niste dimensiuni cu anumite tolerante.Depinde si daca mingea cade pe sudura sau pe centrul emisferei,unde este mai elastica.In video e mai lenta si sare mai putin din masa.
Mai bine spune pe ce loc te-ai clasat la IDM,...banuiesc ca nr de participanti ti-a permis un loc pe podiumPana la urma facem duble ca la fotbal sau jucam tenis de masă![]()