AmaTur: Turneu A -niversar “A new beginning” - 9 ani, București 14/15.09.2019

Sincer imi erai simpatic..dar ca si caracter esti 0 barat. Te ai simtit cu musca pe caciula. :)))) Nu ai cum sa incepi un meci de tenis de masă cu 15 minute inaintea mea si sa l termini cu 5 minute dupa mine.(nici macar nu s a terminat 3-2..:)))) ) Totusi se joaca tenis de masă la ambele mese..sau ati jucat tenis de camp. Raspunsul e simplu: ai asteptat sa vezi rezultatul de la noi pentru a vedea care castiga dintre tine si prietenul tau. Daca castigam eu , castiga Dascalasu..si il scoteai pe Cristi pentru ca aveai victorie directa la el, daca m a batut Cristi ai castigat tu,,si m-ai scos pe mine deoarece Dascalasu avea victorie directa la mine. In orice situatie voi mergeati impreuna. E lipsa totala de respect pentru niste oameni care vin de la 200 km..se trezesc in weekend la o ora destul de matinala. Felicitari!!!!!

Simpaticule nici dreaku nu sa UITAT la tine cu cine joci (cum joci nici atit)eu cu Dascalasu ma cunosc de 15 ani cred si tot timpul a fost o competie intre noi si sau lasa ca degeaba ma chinui sa iti explic:hurt::p

Simpaticule nici dreaku nu sa UITAT la tine cu cine joci (cum joci nici atit)eu cu Dascalasu ma cunosc de 15 ani cred si tot timpul a fost o competie intre noi si sau lasa ca degeaba ma chinui sa iti explic:hurt::p

Nu vreau sa ma iau de greselile de ortografie din relatarea ta..dar eu zic ca ar trebui sa te uiti ..poate inveti ceva si data viitoare nu mai pierzi cu 3-0 ;)... simpaticule.

Nu vreau sa ma iau de greselile de ortografie din relatarea ta..dar eu zic ca ar trebui sa te uiti ..poate inveti ceva si data viitoare nu mai pierzi cu 3-0 ;)... simpaticule.

Poate data viitoare reusesti si tu sa treci de inferioare si nu dai vina pe gramatica ,sala si apa minerala:saturn::beguiled:

Poate data viitoare reusesti si tu sa treci de inferioare si nu dai vina pe gramatica ,sala si apa minerala:saturn::beguiled:

Nu ai inteles nimic....somn usor!!!Eu am spus ca taxa de turneu nu e justificata pentru conditiile oferite si nu are legatura cu rezultatul meu..nu am dat vina pe sala ci pe nesimtirea unora..ca vad ca intinzi coarda , trebuie sa fiu mai explicit!!!

Bună seara!

Sper să nu fiu greșit înțeles, însă taxa turneului a fost afișată de la început și fiecare a decis dacă să participe sau nu. Unii clar nu au venit. Alții, ca și mine, au plătit și au participat.
Decizia aparține fiecărui amaturist. Dacă ulterior s-au trezit în unii dintre noi nemulțumiri, mai civilizat ar fi să nu mai venim, fără a lovi cu obiecții, observații și acuzații în stânga și-n dreapta. Oricine se poate despărți și civilizat. Viața te poate aduce față în față cu cei pe care acum ?i acuzi. Frumos ar fi să mai poți da m?na.

Sunt bucureștean și țin la sala aceasta, la cei ce lucrează acolo, așa cum de altfel ?i apreciez pe toți ?mpătimiții de tenis de masă.
Să încercăm să nu mai lovim în cei de lângă noi.
Avem opțiunea de a nu mai participa în viitor și de a ne despărți civilizat.

Cu tot respectul!

buna seara.am n-am treaba ma bag si eu in seama.inteleg dupa ceva vreme ca lupul isi schimba numai parul.comfirmarea ca asa zisul lipici 79 si contestatarul vehement sunt una si aceeasi persoana.cu mine nu a avut nimeni divergente a fost doar o obraznicie.cred ca licorile de toamna sau fumul provenit de la canepa nu sunt un adeziv bun.intreb:am scris corect sau tot semi analfabet sunt?vise placute !

buna seara.am n-am treaba ma bag si eu in seama.inteleg dupa ceva vreme ca lupul isi schimba numai parul.comfirmarea ca asa zisul lipici 79 si contestatarul vehement sunt una si aceeasi persoana.cu mine nu a avut nimeni divergente a fost doar o obraznicie.cred ca licorile de toamna sau fumul provenit de la canepa nu sunt un adeziv bun.intreb:am scris corect sau tot semi analfabet sunt?vise placute !

Cornele,poate bagi si tu o traducere ca..............

Daca tot ati intrebat..nu ati progresat deloc....din pacate..dar m am obisnuit si va iau asa cum sunteti;) ,,semianalfabet'' - asa se scrie ;)

Daca tot ati intrebat..nu ati progresat deloc....din pacate..dar m am obisnuit si va iau asa cum sunteti;) ,,semianalfabet'' - asa se scrie ;)

astept sa progresezi dumneata....eu sunt in regres,sau constant?daca ne intalnim cumva la topoloveni "trageti-ma de atentie" ca sunt firav de la o vreme.multa bafta domnule graur ! si sa nu uit:cate circumvoluntiuni are un creer?

astept sa progresezi dumneata....eu sunt in regres,sau constant?daca ne intalnim cumva la topoloveni "trageti-ma de atentie" ca sunt firav de la o vreme.multa bafta domnule graur ! si sa nu uit:cate circumvoluntiuni are un creer?

Cand am spus ca nu ati progresat m-am referit strict lingvistic, nicidecum sportiv. Eu lingvistic stau destul de bine, deci asteptarea dumneavoastra e nefondata. La dumneavoastra insa sunt multe greseli in prea putine cuvinte....trist...cat de tras de atentii nici nu se pune problema...Si cu acest post am incheiat orice discutie pe acest forum!!!

Cand am spus ca nu ati progresat m-am referit strict lingvistic, nicidecum sportiv. Eu lingvistic stau destul de bine, deci asteptarea dumneavoastra e nefondata. La dumneavoastra insa sunt multe greseli in prea putine cuvinte....trist...cat de tras de atentii nici nu se pune problema...Si cu acest post am incheiat orice discutie pe acest forum!!!

imi pare rau ca te retragi.dar intreb:il retragi si pe lipici 79?

Back
Sus