Sincer imi erai simpatic..dar ca si caracter esti 0 barat. Te ai simtit cu musca pe caciula.))) Nu ai cum sa incepi un meci de tenis de masă cu 15 minute inaintea mea si sa l termini cu 5 minute dupa mine.(nici macar nu s a terminat 3-2..
))) ) Totusi se joaca tenis de masă la ambele mese..sau ati jucat tenis de camp. Raspunsul e simplu: ai asteptat sa vezi rezultatul de la noi pentru a vedea care castiga dintre tine si prietenul tau. Daca castigam eu , castiga Dascalasu..si il scoteai pe Cristi pentru ca aveai victorie directa la el, daca m a batut Cristi ai castigat tu,,si m-ai scos pe mine deoarece Dascalasu avea victorie directa la mine. In orice situatie voi mergeati impreuna. E lipsa totala de respect pentru niste oameni care vin de la 200 km..se trezesc in weekend la o ora destul de matinala. Felicitari!!!!!
Simpaticule nici dreaku nu sa UITAT la tine cu cine joci (cum joci nici atit)eu cu Dascalasu ma cunosc de 15 ani cred si tot timpul a fost o competie intre noi si sau lasa ca degeaba ma chinui sa iti explic