VÂND (Noi/patrate)Pereche Dr. Neubauer Defence Master, 1,5 mm & Pereche Der Materialspezialist SPINFIRE 1.8mm.

remy

active member
senior
Scor reacție
379
Vârstă
51
Locație
Tulcea
AmaTur
Salutare!
1) Scot la vânzare o pereche de fețe premium destinate jocului defensiv modern și allround controlat: Dr. Neubauer DEFENCE MASTER, grosime 1.5 mm (o față Roșie și o față Neagră).Este o față renumită pentru top-sheet-ul său extrem de aderent (sticky/tacky), excelentă pentru a genera un backspin masiv (tăiat greu) de la distanță sau pentru a pune capace ultra-scurte la masă. Buretele de 1.5 mm oferă o amortizare superbă a atacurilor adverse, dar păstrează suficientă dinamică pentru contraatacuri plasate.Stare: NOI, pătrate, sigilate în țiplă (0 ore de joc).Preț de magazin: ~214 lei / bucată.Prețul meu: 170 lei / bucata sau 320 lei ambele (pachet FH+BH) Trimit oriunde în țară prin curierat rapid și (Easybox, Fanbox), plata transportului la cumpărător. Pentru detalii, vă rog să îmi lăsați un mesaj în privat!

CcHuMNI.md.jpg CcHuhVn.md.jpg CcHuGAN.md.jpg CcHuVtt.md.jpg

2) Scot la vânzare o față cu zimți scurți ultra-aderenți, modelul revoluționar Der Materialspezialist SPINFIRE, grosime 1.8 mm, culoare Albastră și Neagră.
O față superbă pentru un atac plat modern, deschideri de topspin cu mult efect și blocaje agresive.
  • Stare: NOUĂ, pătrată, în ambalajul original sigilat (0 ore de joc).
  • Preț de magazin: ~210 - 230 lei
  • Prețul meu: 170 lei bucata sau 320 lei ambele (pachet FH+BH)
  • Trimit oriunde în țară prin curierat rapid și (Easybox, Fanbox), plata transportului la cumpărător. Pentru detalii, vă rog să îmi lăsați un mesaj în privat!

CcHlzjR.md.jpg CcHlxTv.md.jpg CcHlnyJ.md.jpg CcHlCva.md.jpg

Ultima editare:

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus