Noua generatie de mese de tenis

Conceptul e frumos, dar nu se poate folosi. Nu poti baga piciorul sub masa pentru preluare.

interesant conceptul de la Stiga, insa imi pare de undeva cunoscut
mi se pare ca Adiddas a avut ceva asemanator , un concept, prezentat acum cativa ani.
o sa incerc sa gasesc poze cu acel concept.
legat de ce spune colegul Grasomega, eu zic ca are dreptate.
insa , am gasit solutia !
Vezi atașament 2308
alt concept :
Vezi atașament 2309Vezi atașament 2310

De aia are nevoie tara si de ingineri ;) .... este numai un spirit de gluma, no ofense to anyone ...

Este numai un studiu design industrial fara aplicabilitate imediata... se bazeaza pe tehnica de calcul - Mac Pro 12-core computer.

Sa inteleg ca varianta a 2-a nu iti surade in sufragerie :o

Always respect
Cristake

Bine si ADIDAS ... Stiu combinatia lemn / black wood - stylish ;)
Cat despre copii as imbina utilul ( hamburgerul ) cu placutul ( joaca ) .... dar ma cam incurca candelabrul :D

exact ce a spus grasomega vroiam sa zic si eu.... daca punea pe laterale sustinerea mesei nu in partile din fata/ spate era un concept realizabil si chiar frumos... dar asa tehnicienii ce au facut conceptul habar nu au tenis de masă si cat de vital e sa bagi piciorul sub masa :))

Radu, nu uita ca, de exemplu, in lumea automobilistica, conceptul rareori are mai mult de 60-70 % in comun cu modelul de productie.
deci, daca printr-un miracol s-ar produce asa ceva, probabil ca picioarele mesei vor fi dispuse sub un unghi ceva mai ascutit , tinandu-se totusi seama de centrul de greutate al mesei si oferind o baza mai lata a picioarelor pentru ca masa sa nu se clatine.

tot ce pot spune e ca " GRASOMEGA ,ASTEPTAM REVIEW-UL MESEI !!! " :D

Back
Sus