O.n.s.s.-2016

As dori sa stiu daca este cineva in masura sa posteze pe forumul Amatur rezultatele inregistrate la ONSS de la Branesti,sau macar clasamentul final!?!
Fac aceasta interventie deoarece am consultat site-ul Federatiei de specialitate(care se zice ca a asigurat arbitrajul competitiei)si nu gasesc nici o informatie legata de acest eveniment!

Si eu am cautat dar, mai mult decat calendarul olimpiadelor sportive scolare (pe www.edu.ro) n-am gasit nimic. Si nici nu vom gasi pentru ca rezultatele nu ii intereseaza ci doar bifarea realizarii competitiei. Daca presa locala nu este prezenta, nici o speranta sa aflam rezultatele. Ministerul tineretului si sportului nu cred ca are vreo implicare, FRTT nici atat. Raman doar marturiile pasionatilor, profesori sau elevi.

Trebuie să acceptăm o realitate tristă. Tenisul de masă nu aduce profit. Iar marii nababi din România își vor băga investițiile doar în fotbal. Asta influențează fără să vrem chiar și competițiile la nivel școlar.

Toate organizațiile de la noi din țară sunt fundamentate pe aspectul economic. Inclusiv inspectoratele școlare. Dacă ar fi fost olimpiada de informatică, chemau și presa din Anglia.

Banii vorbesc in societatea care traim ,asta e capitalismul,atat se poate face.Pacat anul asta a fost cel mai urat an competitional scolar la tenis de masă.Programul de desfasurare a fost gandit pur si simplu economic.Asta e si atat putem face.Speram ca la anul sa fie mai bland si mai frumos

Din nefericire asta se intampla la noi!
Lipsa fondurilor alocate sportului duc la acest fenomen de-a minimaliza sportul.
Pe cand un profesor de Mate,Romana mai au posibilitatea de a da meditati prin care isi mai ineaca amarul.
Un profesor de SPORT trebuie sa bage mana in buzunar pentru ciocolata,lamaie,apa,etc.
Asta e cruda realitate !!!

Back
Sus