De ce nu Fighter Arylate Carbon sau Palio TC-6? Ar trebui sa fie ceva mai usor de controlat si aproape la fel de rapide.
Pentru a ti se putea raspunde ar trebui sa-ti descrii prima data stilul de joc. Eu nu m-am impacat cu lemnele pe baza de carbon. Chiar si cu soft carbon - titan (Palio TC-6:
http://eacheng.net/index.php?act=detail&ID=1665) am avut probleme la control. Dintre toate lemnele compozite testate asta mi se parut cel mai echilibrat si cu un raport calitate/pret incredibil. Nestiind cum merge Fighter-ul, iti pot recomanda doar ce am testat deja. TC-6 e mai rapid de 8 din 10, cum indica producatorul. I-as da cam 9, cat are si Xi Enting Shark, un alt lemn Off foarte bun (poate nu chiar la fel de controlabil ca si TC-6).
Am testat si un Xi Enting cu arylate carbon, dar a fost mult prea rapid si greu de controlat pentru mine. TC-6 si Shark le-as vedea ca pe un Audi la viteza, iar Xi Enting Arylate Carbon ar fi echivalentul Ferrari-ului.
Legat de fetele DHS stiu ca se comporta cam ca si Globe 999 National, dar nu le-am incercat. TC-6 se impaca excelent cu Focus Snipe 3, dar si cu Globe. Daca pui ceva gen Globe ai control mai bun la mingile scurte, buretele tare reducand efectul de catapulta.
Reflectoidul e o fața buna, dar lenta. Poti ataca doar controlat si castiga punctele plasand mingea bine. Viteza mare nu vei putea imprima cu aceasta fata indiferent de lemnul folosit (eu am pus-o doar pe Off). E foarte buna pentru retururi controlate, putin sensibila la efectul adversarului si imprima efect bun.
Ideea unei combinatii lemn rapid - fete medii / lente e ok daca vrei sa-ti cresti progresiv viteza. Daca nu poti stapani lemnul il vinzi usor pe forum (majoritatea cauta viteza extrema).
Mie mi-a facut lemne excelente dl Levi din Miercurea Ciuc. Sunt ieftine si foarte bine lucrate.
Iti doresc sa faci o alegere inteleapta.