Olimpiada 2008

• Autor subiect Autor subiect filo
  • Dată creare Dată creare
mie nu imi merge sa ma uit de pe site-urile alea :( tvr sau eurosport nu dau nimic?? nici macar finale?

finala

finala

acum ora 14:46 finala pe cctv5 , se vede cu programul de la teo postat anterior tv ants.

S au decernat medaliile la echipe,surpize mari-mari nu au fost,podimul a fost ocupat de favoritzi,jucatorul care va urca cel mai mult in clasamentul ITTF va fi probil austriacul R.Gardos(nr 47),care a avut victorii la Kreanga(17),Kan Yo(19) si R S M (8)
Sa le tinem pumnii fetelor de acum

Ar fi excelent sa nu intalneasca jucatoare chineze.
Pana acum a batut o africana Yang Fen CGO.
Poate ambele noastre jucatoare calificate prind niste europene ca
Liu Jia AUT
Li Jiao NED
Li Qian POL
Ni Xialian LUX
Lie Jie NED
Melek Hu TUR
Xian Yifang FRA
Xu Jie POL
Li Qiangbing AUT
Shen Yanfei ESP

sau macar niste jucatoare din America precum
Gao Jun USA
Wang Chen USA
Wu Xue DOM
Qin Lian DOM
Crystal Yao Xi Huang USA
Zhang Mo CAN
Judy (Zhu) Long CAN

Iar daca nimeresc niste australiene ca
Jian Fang Lay AUS
Stephanie Xu Sang AUS
Miao Miao AUS
ar fi floare la ureche.

Si nu am luat in considerare toate jucatoarele calificate pentru continentul Asia (11) + cele din Asia din cele 20 de jucatoare direct calificate.
Sa fim seriosi, prin naturalizarile astea masive isi bat joc de tenisul de masa "pe echipe" sau "pe natiuni".

naturalizari

naturalizari

Laurentiu,ai uitat-o pe italianca Wenling sau asta nu se pune ca e maritata cu un european > :D .Dar sunt sigur ca Otilia nu a uitat-o :lol:

Da , ai dreptate , am uitat-o sau mai bine zis m-a indus in eroare numele de familie.
Oricum la fete e jale, vad ca la baieti mai exista un pic de mandrie asa, poate testosteronul ii face mai combativi, stiu si eu ...
Am observat ceva interesant , ca tot parcurgeam lista calificatilor ; la Additional Singles Qualifiers apare Mihai Bobocica reprezentand Italia.
Sau mai bine spus nu interesant ci dezamagitor si frustrant, doi jucatori romani sa fie calificati la olimpiada si sa reprezinte alte tari, dupa ce ca asa multi avem.

Laurentiu a spus:
Sau mai bine spus nu interesant ci dezamagitor si frustrant, doi jucatori romani sa fie calificati la olimpiada si sa reprezinte alte tari, dupa ce ca asa multi avem.
plus clujeanul Daniel Cioaca (Tsiokas Ntaniel GRE) :(

Samara rateaza calificarea in primele 32 nereusind sa treaca de aparatoarea :evil: belorusa Pavlovich.

SAMARA Elizabeta - PAVLOVICH Viktoria 11-3, 8-11, 8-11, 7-11,10-12

Era greu cu aia ,mereu se claseaza bine si daca nu gresesc a fost si campioana europeana :(

Trebuie sa fac o corectura si anume ca PAVLOVICH Viktoria nu a fost campioana europeana,era vorba de un protour nu de camp european.Scuze!

crisan in turul III
el a trecut de "dominicanul" Ju Lin scor 4-1 ( 11-2 11-7 9-11 11-6)
va juca in urmatorul tur cu ovtcharov... slabute sanse dar speranta moare ultima :)

pronostic

pronostic

parca nu asi fi asa de sigur ca Adi va pierde,doar daca nu suna ceva telefoane din germania,cei doi fiind colegi de club,Adi find spre finalul carierei iar celalant la inceput,oricum cine va castiga probabil ca va avea sansa porcului la Ignat,va juca cu coreeanul Ru,unul dintre putinii jucatori care se opun tavalugului chinez,nu spun ca nu exista surprize in TT dar parca mai putine decat in alte sporturi.

Re: pronostic

lica a spus:
parca nu asi fi asa de sigur ca Adi va pierde,doar daca nu suna ceva telefoane din germania,cei doi fiind colegi de club,Adi find spre finalul carierei iar celalant la inceput,oricum cine va castiga probabil ca va avea sansa porcului la Ignat,va juca cu coreeanul Ru,unul dintre putinii jucatori care se opun tavalugului chinez,nu spun ca nu exista surprize in TT dar parca mai putine decat in alte sporturi.
Faci niste greseli aici: nu sunt colegi de echipa, Adi nu este la sfarsit de cariera (aia e pe la 35 in tenisul de masa), si daca Adi va castiga sansele lui ar fi destul de bune impotriva lui Ryu (daca la randul lui Ryu il bate pe Ko Lai Chak) mai ales ca are palmares egal impotriva lui. Cu toate acestea lui Adi dupa cum am vazut nu-i place stilul de joc al lui Ovtcharov nicidecum al lui Ryu......

lica a spus:

Spre finalul carierei poate fi He Zhi Wen,poreclit"Juanito",care este jucatorul nr 1 al Spaniei ,prezent la Beijing,aflat in top 50 la frumoasa varsta de 46 de ani si proaspat bunic pe deasupra,nicidecum Crisan:)
Cat despre R S M,camipon olimpic en-titre,el a fost,de departe,veriga slaba a Koreei la recent incheiatele concursuri pe echipe.Astfel,a disputat pt echipa sa 6 meciuri de simplu in grupe si in fazele superioare,din care a pierdut 5!
L a batut pe suedezul J. Persson cu 3-0 si a luat o ,rand pe rand,de la
Chuan Chih Yuan(Taipei,wr 10),Thiago Monteiro(Brazilia ,wr 67)
Li Ching(HK,wr 11),Wang Hao si Robet Gardos(Austria,wr 47).
Asa ca daca Crisan ar trece de Otcharov(un jucator de exceptie) ,sanse ar fi

Back
Sus