Campionatul judetean rezervat elevilor si scolarilor s-a desfasurat si in acest an in cocheta sala de tenis de masă a clubului sportiv Romgaz Mediaș.Competitia a fost dominata de sportivii de la Romgaz,cum era de asteptat,insa am avut si noi un prilej de bucurie si mandrie prin colegul nostru de club Toader George,elev in cl a XI a la Liceul "AT Laurian" care a ocupat locul I la sectiunea IX-XII si ne va reprezenta judetul la faza pe tara!BRAVO George!Felicitari si mult success la faza pe tara care va avea loc week endul acesta la Odorhei!!!
La aceeasi sectiune Alex Nechita,liderul copiilor de la Agnita si unul dintre favoritii competitiei,a obtinut locul III.
La sectiunea elevi cl V-VIII,copii nostrii au obtinut locurile III si IV prin Toader Valentin si Kondort Arpad!
Rezultatele obtinute de copiii din Agnita sunt remarcabile si,cu un pic de sansa,puteau fi chiar inbunatatite.Le adresam felicitarile nostre si indemnul "spor la antrenamente" pentru ca numai cu munca asidua se pot inbunatati aceste rezultate si se pot obtine performante frumoase!
Hai Agnita!
Cu scuzele de rigoare, mi-am permis sa mut mesajul fratelui meu la aceasta sectiune, unde cred ca-i este locul.
Bravo George ! Brovo Alex !
Hai Agnita !
Mult succes la faza nationala !