Lucian Plamada
senior
Pai scrie 1...4 cupe +diplome
Mare drama..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Pai scrie 1...4 cupe +diplome
Mare drama..
Nu e mare drama dar nu esti tu in masura sa dai raspunsul
Acum am văzut și eu, scrie 1-4 cupe. Și sa dat la primii 3.dar nici măcar medalie la locul 4. Pff
Esti dinstruns !!!
Esti dinstruns !!!
Bună ziua domnule Cătălin Cozma, cu tot respectul pentru implicarea și organizarea acestui turneu împreună cu domnul Petenchi și cu ajutorul domnului Cristi Bubulac. Dar dacă la începutul turneului a-ți scris ca veți acorda cupe+diplome pentru locurile 1-4,eu personal am primit doar o diplomă scrisă de Ticu Dorin. Sper ca ulterior voi primi și cupa asa cum a-ți promis în organizarea concursului?
Bună ziua domnule Cătălin Cozma, cu tot respectul pentru implicarea și organizarea acestui turneu împreună cu domnul Petenchi și cu ajutorul domnului Cristi Bubulac. Dar dacă la începutul turneului a-ți scris ca veți acorda cupe+diplome pentru locurile 1-4,eu personal am primit doar o diplomă scrisă de Ticu Dorin. Sper ca ulterior voi primi și cupa asa cum a-ți promis în organizarea concursului?