Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Fa un chestionar sa vedem daca e chiar o dorinta majoritara.grasomega a spus:Va rog frumos, opriti zapada!
Este de-a dreptul enervanta dupa 3 minute de browsing.
Merci,
Cristi
Revin, nu pot edita mesajul precedent. Deci am un procesor in load 100% pe Firefox sau in 70% pe Safari - folosesc un Mac. Daca opresc scripturile, incarcarea revine la normal.macocco a spus:Pentru mine cel mai enervant este ca imi duce un procesor in load de 100%, asa ca am dat disable la orice script pentru acest site.
Mie pe un Iphone (deci tot safari) imi merge cursiv cu tot scriptul de ninsoare. Iar in paralel ruleaza alte aplicatii (radio, telefon, mail, etc)macocco a spus:Revin, nu pot edita mesajul precedent. Deci am un procesor in load 100% pe Firefox sau in 70% pe Safari - folosesc un Mac. Daca opresc scripturile, incarcarea revine la normal.macocco a spus:Pentru mine cel mai enervant este ca imi duce un procesor in load de 100%, asa ca am dat disable la orice script pentru acest site.