Oradea - Pingpongmania din 03.08.2013-Un nou mod de a face sport

Sambata 09.05.2015 va avea loc Cupa PINGPONGMANIA editia a 12-a Turneu B din cadrul Amatur Romania.Poate participa orice pasionat de tenis de masă indiferent de varsta si valoare.Important este sa ne simtim bine si sa facem miscare.

VA ASTEPTAM CU DRAG!

In aceasta seara de la ora 20:00 d-l Toma Florin din Pitești se va antrena cu noi.Cine doreste sa-l infrunte .......:D....???

Maine seara va fi prezent si d-l Ciobanu Gabriel din Vatra Dornei............

......Greu dar ..frumos....:D...

Meciul serii cu revansa........Toma Florin-Sferlea Marius:3-2,3-2.........experienta si-a spus cuvantul......:D.....

............:D........in 15.06.2015.... CLUJ Sala Polivalenta.........:D.......

....

...In aceasta luna se implinesc 2 ANI de la deschiderea Salii Pingpongmania Oradea.....:D...Multumim celor care au fost alaturi de noi in acesti ani!!!!!....

P.S In data de 1 AUGUST 2015...VA INVITAM CU DRAG SA participati la TURNEUL A.-Cupa Pingpongmania editia a XIII-a..sa ne bucuram impreuna...de pingpong.......:D....

Marti dupa masa si miercuri voi fi la Oradea si as vrea sa stiu daca pot sa vin la sala dvs sa fac ceva miscare. Nu am partener de joc prin urmare as avea nevoie de ajutor si in acest domeniu. :)
Jocul meu este de nivelul unui incepator (mp 6.5). Imi aduc echipamentul? Multumesc

Marti dupa masa si miercuri voi fi la Oradea si as vrea sa stiu daca pot sa vin la sala dvs sa fac ceva miscare. Nu am partener de joc prin urmare as avea nevoie de ajutor si in acest domeniu. :)
Jocul meu este de nivelul unui incepator (mp 6.5). Imi aduc echipamentul? Multumesc

..Mi-a placut intrebarea cu echipamentul....:D.....Raspunsul este unul singur...DA.(ar fi pacat sa veniti fara echipament de tenis de masă la Pingpongmania!!!).....nu o sa va plictisiti la noi......gasim adversari pentru orice MP....:D....Va asteptam cu drag!!!

P.S Ne-au trecut pragul...:D...multi colegi amaturisti din ..Suceava....!!!

Ne vedem! Am intrebat de echipament pentru ca am ditamai geanta si daca nu aveam unde si cu cine sa joc nu o caram dupa mine de la Suceava la Oradea. :)

Excelenta sala PingPongMania! Am fost de 2 ori cat am stat la Oradea si m-am simtit super. Recomand cu caldura cu toate ca acolo este aer conditionat numa' bun pentru tenis! :)

Astazi 19.09.2015 Sala Pingpongmania -un eveniment deosebit de frumos-Zilele Tineretului oradean-sunt prezenti tineri din Ungaria,Slovacia,Romania.-toti participa la un concurs de tenis de masă...

...cateva secvente.....peste 150 de tineri....

...Wliam Franklin...capitanul echipei de baschet C.S.M.Oradea-vicecampioana nationala sezonul trecut.....:D...la PPM......

...Noi mergem la baschet.....Wil vine la noi la Pingpong.......:D

...ALE&WIL........

Ultima editare:
..Reprezentanta Pingpongmania....Alesia...a participat in aceasta sambata...19.12.2015...la MAROS CUP-DUMBRAVITA......LA un Superturneu regional pentru copii......unde a reusit o performanta foarte frumoasa...LOCUL 1 LA CATEGORIA 6-8 ani(fete+baieti).TURNEUL A a fost foarte puternic.....participand cei mai buni copii din vestul Romaniei la urmatoarele categorii:6-8 ani;9-10;11-12.Au participat cei mai buni copii din judetele:Arad,Bihor,Caras-Severin,Satu-Mare,Salaj,Timis-cateva cluburi participante de care imi amintesc:Tapo Carei;C.S.M.Zalău,C.S.M Arad,Dumbravita Timișoara etc.Unii juniori fac parte si din lotul national al Romaniei.

Performanta este cu atat mai spectaculoasa cu cat din 12 meciuri jucate nu a pierdut niciun set!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Au fost grupe inf.(7 jucatori),gr sup(4 jucatori),eliminatorii...

Ultima editare:
...FINALA la categoria 6-8 ani :Alesia(Pingpongmania Oradea)-Dora(A.C.S.Dumbravita):2-0;la aceasta categorie s-a jucat 2 din 3.(ambele finaliste au implinit 8 ani anul acesta fiind de aceeasi varsta;Dora este cea mai buna jucatoare de 8 ani de la clubul din Dumbravita.Locul 3 a fost ocupat de o jucatoare din Carei pe care a eliminato Alesia in semifinale).

set 1-video-Vizionare placuta....:D...Arbitrul finalei este chiar tatal Dorei , care a arbitrat perfect!!!!....:D..fetitele astea joaca ..nu glumesc...

-destul de echilibrat

urmeaza setul 2....spectacol....:D...Dora a fost incurajata de o galerie formata din cel putin 20-30 de persoane......foarte frumoasa....:D

..doamna antrenoare Nicoleta Husar cere time-out....pentru Dora

...o noua pauza....:D

...urmeaza asaltul...final......

P.S Regret ca Alesia nu are in tot judetul Bihor un partener pe masura..... de varsta ei cu care sa se antreneze.Suntem nevoiti sa mergem prin tara sau Ungaria.Exista o gramada de sali de pingpong in Bihor.....o gramada de asa-zisi antrenori........toata lumea organizeaza la greu turnee de pingpong in Bihor............!!!!!!!!!...nimic....altceva....

Ultima editare:
SALA PINGPONGMANIA DIN ORADEA UREAZA TUTUROR COLABORATORILOR,CLIENTILOR, SI FANILOR SARBATORI FERICITE SI TRADITIONALUL LA MULTI ANI!-de pingpong....
VA ASTEPTAM CU DRAG IN SALA NOASTRA SI IN 2016!

PINGPONGMANIA 2013-2016!!!!!....3 ANI de divertisment!!!!

Ultima editare:
Reprezentanta Pingpongmania....Alesia...a participat ieri si astazi..28-29.12.2015...la Cupa de iarna-CAREI......LA un Superturneu regional pentru copii......unde a reusit o noua performanta foarte frumoasa...LOCUL 1 LA CATEGORIA 8-9 ani(fete).La turneu au participat cei mai buni copii din judetele Satu-Mare,Salaj,Cluj,Bihor,Timis.

P.S Concursul s-a desfasurat pe durata a doua zile :

1.In prima zi s-a desfasurat concursul pe echipe unde Alesia a jucat pentru echipa C.S.M.Cluj care a ocupat locul 3...(au fost echipe care au participat la 'paleta de argint')
2.A doua zi a fost turneul de simplu....

Ultima editare:
....Carei...2015.dec.28-29.....locul 1..la categoria..8-9 ani....fete..

..locul 3 pe echipe alaturi de C.S.M.CLUJ....

Ultima editare:
JOI 14.01.2016-va asteptam la prima etapa a Campionatului Pingpongmania Oradea 2016,de la ora 18:00.

Acest turneu va avea loc in fiecare joi de la ora 18:00-alte informatii la Sala Pingpongmania,

JOI ORA 18

Ultima editare:
..incet ..incet...am trecut de borna 5 a Campionatului Pingpongmania......la care a participat un nr extrem de mare de jucatori...58.....activi.....

...aceasta este atmosfera la fiecare etapa.....:D.....
.........

..Alesia va ramane imaginea SALII PINGPONGMANIA..........fiind legitimata de un club puternic.....speram sa nu uite de unde a plecat...:D...si ii dorim succes la primul ei mare concurs international pentru copii 8-10 ani ,care va avea loc la Bistrița in luna martie sub egida FRTM.SUNTEM MANDRII DE TINE ALESIA!!!TOTI CLIENTII SALII PINGPONGMANIA TE SUSTIN!!!!

Ultima editare:
Back
Sus