Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Felicitari Banu Dan si Baicu Claudiu!
Salutări, cu bucurie! Îmi cer scuze că reînvii din nou topicul concursului. De la categoria Open, sunt fericitul câștigător al primului loc (din coadăMultumim participantilor, felicitari premiantilor !
Sa-i multumim si lui Claudiu Baicu, ce a fost "folosit" si ca O.T. si ca O.L. si ca sponsor.
Dlui Stanciu Costin - Urlati pentru minunatele produse de la brutaria Oltina Urlati si dlui prof. sport Doru Ciprian administrator sala.
Nu pot sa nu il felicit si pe Ioan Vrasti pentru locul V-VIII, pentru prima data ajuns in eliminatorii si cu un meci castigat si pe sora lui Timeea Vrasti pentru participare deocamdata.
Felicitari tuturor inca o data si va asteptam cu drag la urmatorul concurs pe 14.Decembrie (https://www.amatur.ro/tenisdemasa/cal_2024?month=Dec)
Multumesc de precizări, n-am știut, îmi cer scuze!La prima întrebare, la cei care joacă la categoria lor, pt 0 victorii se dă limita inf categoriei adică 20-5 pt cei care joacă la o categorie superioara pt 0 victorii se de mp pe care-l are minus 5, la a 2 întrebare nu vad rostul la un răspuns.