Ma tot gandesc de ceva timp incoace la un aspect al activitatii de vanzare - cumparare al materialelor de tenis de masă...daca la cauciucuri, lucrurile sunt oarecum simple si preturile se pot deduce usor functie de gradul de uzura ( sunt si acum in anunturi, o multime de fete care ar trebui donate mai degraba decat vandute insa pentru confortul psihic al vanzatorului, trebuiesc ceruti niste bani justificand astfel cumparatura, inutila de cele mai multe ori ), la lemne, lucrurile sunt usor complicate...acesta este rolul acestui topic : mi s-au cerut sfaturi in particular asa ca pot deschide un topic cu ce cred eu despre valoarea unor anumite lemne propuse spre vanzare sau schimb ! Raspund oricaror intrebari aici sau pe posta privata asa ca nu ezitati daca aveti dubii despre cat valoreaza un anumit lemn, despre vechime, greutate, etc. Remarcatul zilei este astazi acest lemn Mazunov http://www.ebay.com/itm/Altes-Butte...863121?hash=item2a82e7e991:g:6ksAAOSw-K9ZIK2- ...nu reiau vechile discutii despre fara fluture , cu fluture...pretul vorbeste de la sine ! Am avut un astfel de lemn si a fost achizitionat cu 120 ron, revandut cu 150 ron ( daca imi amintesc corect ). PS Orice adaos peste valoarea lemnului este o chestiune acceptata de eventualul cumparator si nu face obiectul discutiei acestui topic...este treaba fiecaruia cat doreste sa plateasca pe un anumit lemn...eu incerc doar sa ajut si nu sa incurc !