Salut! Aș vrea o recomandare de lemn pentru un setup cu DHS Hurricane 3 (neboostat), dar înainte vă descriu stilul meu cât mai corect:
Sunt un jucător ofensiv, dar nu pur power. Jocul meu e construit în primul rând pe spin de calitate, nu pe viteză brută. Deschid majoritatea punctelor cu topspin pe backspin, folosind mult brushing și control, încercând să creez o minge „curată”, încărcată, nu doar să treacă peste fileu.
După deschidere, cresc treptat presiunea. Nu forțez din prima, dar pe măsură ce schimbul avansează, încep să accelerez și să intru mai mult în minge. La mingile potrivite, încerc să finalizez punctul cu lovituri mai puternice — aici folosesc mai multă forță și vreau să simt clar impactul în lemn, nu doar un contact moale.
Nu sunt genul care joacă doar fin sau doar cu forță — combin:
* deschidere cu spin și control
* rally cu variație și presiune
* finishing cu impact mai direct
Folosesc DHS H3 Neo Provincial Blue Sponge 40° pe forehand, fără boost, și vin de pe un Primorac Japan (all wood), pe care îl percep ca fiind destul de lent (cam 4–5/10 speed). Își face treaba la spin și control, dar contra jucătorilor mai buni simt că nu am suficientă viteză și presiune — trebuie să muncesc mult pentru fiecare minge.
Ce caut de la un lemn:
* să mă ajute la deschidere (să nu fie prea greu să ridic backspin)
* să păstreze spin-ul „real”, nu artificial
* dar în același timp să ofere mai multă viteză și stabilitate când accelerez
* să simt impactul în lemn la lovituri mai puternice (feedback clar)
* să producă o minge „plină”, grea pentru adversar, nu doar arc mare
Nu mă interesează un feeling foarte moale sau doar control — vreau echilibru între spin și putere, fără să pierd complet ușurința în jocul de deschidere.
Momentan mă uit la variante gen Viscaria, Fan Zhendong ALC și inner carbon Dimitrij Ovtcharov Innerforce ALC, dar sunt indecis pentru că nu vreau ceva prea lent, dar nici ceva care să îmi îngreuneze prea mult deschiderea.
Din experiențele anterioare ale altor jucători, mulți recomandă inner carbon.
Orice recomandare bazată pe experiență reală cu H3 neboostat e binevenită.
Sunt un jucător ofensiv, dar nu pur power. Jocul meu e construit în primul rând pe spin de calitate, nu pe viteză brută. Deschid majoritatea punctelor cu topspin pe backspin, folosind mult brushing și control, încercând să creez o minge „curată”, încărcată, nu doar să treacă peste fileu.
După deschidere, cresc treptat presiunea. Nu forțez din prima, dar pe măsură ce schimbul avansează, încep să accelerez și să intru mai mult în minge. La mingile potrivite, încerc să finalizez punctul cu lovituri mai puternice — aici folosesc mai multă forță și vreau să simt clar impactul în lemn, nu doar un contact moale.
Nu sunt genul care joacă doar fin sau doar cu forță — combin:
* deschidere cu spin și control
* rally cu variație și presiune
* finishing cu impact mai direct
Folosesc DHS H3 Neo Provincial Blue Sponge 40° pe forehand, fără boost, și vin de pe un Primorac Japan (all wood), pe care îl percep ca fiind destul de lent (cam 4–5/10 speed). Își face treaba la spin și control, dar contra jucătorilor mai buni simt că nu am suficientă viteză și presiune — trebuie să muncesc mult pentru fiecare minge.
Ce caut de la un lemn:
* să mă ajute la deschidere (să nu fie prea greu să ridic backspin)
* să păstreze spin-ul „real”, nu artificial
* dar în același timp să ofere mai multă viteză și stabilitate când accelerez
* să simt impactul în lemn la lovituri mai puternice (feedback clar)
* să producă o minge „plină”, grea pentru adversar, nu doar arc mare
Nu mă interesează un feeling foarte moale sau doar control — vreau echilibru între spin și putere, fără să pierd complet ușurința în jocul de deschidere.
Momentan mă uit la variante gen Viscaria, Fan Zhendong ALC și inner carbon Dimitrij Ovtcharov Innerforce ALC, dar sunt indecis pentru că nu vreau ceva prea lent, dar nici ceva care să îmi îngreuneze prea mult deschiderea.
Din experiențele anterioare ale altor jucători, mulți recomandă inner carbon.
Orice recomandare bazată pe experiență reală cu H3 neboostat e binevenită.