overgrip ieftin si f.bun

• Autor subiect Autor subiect Joo
  • Dată creare Dată creare

Joo

active member
cadet
Scor reacție
6
Vârstă
49
Locație
Iași
tot vazand ca mi se cam balangane paleta in mana, am zis ca-mi trebuie un overgrip...am cautat pe net...cel mai ieftin 12 lei bucata...azi am fost in carrefour si mi-au cazut ochii pe overgripuri pt rachete de tenis de camp...cineva mi-a zis sa nu iau ca-s alunecoase...am pipait mostra si am remarcat ca-s din cauciuc moale,poros si aderent...l-am luat,l-am pus pe paleta si vine f.bine...manerul s-a-ngrosat,centrul de greutate a venit putin spre maner si loviturile is mai precise...

deci overgrip wilson 3 bucati...20 lei...eu am gasit roz...:shh:...poate o fi si alte culori
pt paleta am folosit mai putin de jumatate dintr-o bucata...

Grip de tenis de camp foloseam si eu si isi facea treaba foarte okay. Exact cum ai spus si tu, maxim jumatate de grip.

la viva au overgripuri la preturi bune, 7 lei parca, si 18 sau 20 3 bucati

overgrip ? am testat probabil cateva zeci de feluri de overgrip . nu pentru tenis de masă , dar intr-un domeniu sportiv si o tehnica particulara in care fara un overgrip bun ... iesi din concurs , strangi si pleci acasa . cel mai prost si mai scump a fost , surprinzator , cel specializat , de racheta de tenis de camp . si cel mai alunecos pe mana transpirata . in fine ... cel mai bun overgrip pe care l-am intalnit vreodata este leucoplastul medicinal . sunt deja ani buni de zile de cand folosesc exclusiv asa ceva . din pacate am gasit doar alb si se murdareste repede . dar e 50.000 o rola de nu stiu cati metri . ceva mai bun ... inca nu am testat .

ps : ce m-a surprins insa la lemnele paletelor de tenis de masă ... au fost muchiile . ma asteptam sa fie tesite din fabricatie . n-a fost asa .

Foarte putine lemne au muchiile tesite din fabrica (acolo unde ajung degetele), desi ar trebui sa le aibe. Dupa mine, este o operatie pe care ar trebui sa o execute fiecare jucator, imediat dupa achizitia unui lemn nou. Din pacate nu se intampla intotdeauna asa, multi alegandu-se cu rani, in loc sa foloseasca putin smirghel.

Eu rotunjesc acele muchii cu un set de pile fine chinezesti si apoi finisez cu smirghel fin. Cu pila dau intr-un singur sens pentru a nu deteriora paleta (a nu sari aschii din lemn). Fara aceasta operatie imi este destul de incomod sa tin paleta.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus