La Bistrița m-am simtit intotdeauna extraordinar ! Imi amintesc mereu de oamenii minunati care sint acolo, de sala de sala de tenis de masă , dar si de terasa COROANA ! La Bistrița Ovidiu a cistigat primul titlu de campion national la cadeti , intr-o finala foarte frumoasa , dupa ce l-a invins pe Sorin Cioran . Daca in ultimii doi ani nimeni nu si-a dat silinta sa-l inscrie la Nationalele de Seniori ( culmea este ca era in tara in acele momente !!!) nu cred ca cineva va avea curajul sa-l inscrie anul viitor ! Mie imi este clar ca s-a dorit , si se doreste in continuare , eliminarea lui din tenisul de masa romanesc ! Faptul ca nu se intrevede nici cea mai mica luminita , ca nu exista nici cel mai mic semn ca lucrurile se pot indrepta , ma face sa cred ca va mai trece timp pina Ovidiu va mai fi lasat sa joace la Nationale! Si credeti-ma ca nu a facut nicio crima , asa cum nu au facut nici alti jucatori romani care au plecat in strainatate sub virsta de 18 ani ! Drepturile omului i-au fost incalcate grav in ultimii doi ani de zile ! Si nu o spun numai eu , ci o spun multe persoane care au studiat chiar...DREPTUL !