OVTCHAROV GASIT POZITIV CU CLEBUTERON

patrick

boboc
Scor reacție
0
Vârstă
40
Locație
București
Ovtcharov a fost prin dopat cu clebuteron si ste suspendat pe termen nedeterminat deocamdata..
"Tennis de table - Dopage
Ovtcharov positif
L'Allemand Dimitrij Ovtcharov, quadruple champion d'Europe par ?quipes, a ?t? contr?l? positif au clenbuterol. Selon sa F?d?ration, le contr?le antidopage a ?t? pratiqu? le 23 ao?t au domicile d'Ovtcharov et l'analyse de l'?chantillon A a donc r?v?l? la prâsence de cet anabolisant. Dans un communiqu?, le joueur s'est dit ?choqu?? par cette information: ?Je jure que je n'ai jamais pris dans ma carri?re une subtance prohib?e?, a-t-il indiqu?. Ovtcharov, 22 ans, a disput? la semaine derni?re les Championnats d'Europe ? Ostrava. Il est pour l'heure suspendu ? titre provisoire par sa F?d?ration"

Re: OVTCHAROV GASIT POZITIV CU CLEBUTERON

daca e adevarat a cam dat cu picioru la tinerete ! :oops:

Clenbuterolul este un beta-2-agonist. Beta-2-agonistii sunt folositi in tratarea astumui bronsic. Ei dilata caile respiratorii, care se ingusteaza in timpului unei crize de astm. Actioneaza copiind efectele unor substante naturale precum adrenalina si noradrenalina, substante produse in corpul omenesc. Aceste substante pregatesc corpul pentru actiune, ca exercitiul fizic sau atunci cand este supus la stres. Unul din efectele acestor substante este de a deschide caile respiratorii pentru ca mai mult aer sa poate ajunge in plamani. Acestia nu trebuiesc folositi atunci cand aveti probleme grave la nivelul rinichilor si ficatului si trebuiesc utilizati cu mare grija atunci cand aveti probleme cu inima si circulatia, glanda tiroida, diabet.
Clenbuterolul actioneaza selectiv asupra beta-2 receptorilor. Atunci cand actioneaza asupra acestora se inregistreaza o crestere a temperaturii corpului, o crestere a ratei metabolismului si scaderea poftei de mancare. Din aceste cauze Clenbuterolul este folosit de multi sportivi pentru a pierde in greutate far a scadea masa musculara. Pe langa efectul termogenic, Clenbuterolul are si un efect anticatabolic.
Clenbuterolul vine in tablete de 20 sau de 40 mcg, dar este disponibil si sub forma de sirop, pompa pentru inhalare, injectabil, pudra si granule. Dozele sunt foarte dependente de modul cum utilizatorul raspunde la efectele secundare, dar se afla in zona de 40-120 mcg/zi. Niciodata nu trebuie sa se depaseasca 200 mcg/zi, ceea ce oricum este foarte mult.
Clenbuterolul isi pierde efectul termogenic dupa 8 saptamani ,cand temperatura corpului revine la normal. De aceea majoritatea sportivilor care il folosesc, utilizeaza un termomentru pentru a-si verifica temperatura corpului. Clenbuterolul o mareste cu putin, iar atunci cand temperatura revine la normal administrarea trebuie intrerupta si facuta o pauza pentru ca organismul s-a adaptat si Clenbuterolul nu mai este eficient.

Informatia este de pe net, se pare ca multi sportivi il folosesc!!!

Goana dupa rezultate ,preparatori fizici care-i stimuleaza cu diferite substate si nu in ultimul rand a federatilor care tolereaza aceste aspecte .

la cate posibilitati sunt acum este o nebunie sa te dopezi ! :sad:

Urit moment. :(
Chestia e ceva mai complicata. Toti sportivii de performanta se dopeaza. In absolut toate sporturile. Nu va amagiti, fara exceptie. Am un amic atlet si in timpul unui meci de fotbal cu Barca zice: "ba, ia te uita ma la astia ... alearga suta in 11 - 12 secunde. Eu ma chinui de la 10 ani sa scot un sub 11 la suta, pastilat pina in git si 2 antrenamente zilnice si nesimtitii astia vin sa se laude cu cit alearga ei suta, nefiind atleti si nefacind antrenament specific pentru suta, ei facind antrenament de rezistenta mai mult si nu de viteza. Daca se duce cineva cu controlul peste ei - suspenda toata echipa - inclusiv pe antrenor :))))) !".
Il mai tineti minte pe Babangida? Ala de pe dreapta ... dadea mingea tare in fața cit putea si tot el o ajungea.
Daca s-ar face controale pe bune in toate sporturile, sa vezi show ... NBA, Ciclism, Box - s-a terminat.
Din pacate mai pica din cind in cind un fraier care baga prostii in el de capul lui. Ba EPO, ba Sibutramina, ba alte mizerii.
Pacat de Dima ... chiar era simpatic. A fost fraierul de serviciu de data asta. Ghinion!

Cazurile de dopaj sunt din ce in ce mai dese in toate sporturile dar din cate stiu eu viteza este mai mult o calitate nativa care se poate amelioara prin antrenament insa nu imbunatati semnificativ. Pot sa spun ca am cunoscut persoane care sigur nu se dopau si nu faceau in mod constant antrenament pentru viteza insa scoteau lejer intre 11 si 12 secunde pe 100 de metrii...Iar antrenamentele moderne din fotbal nu mai au la baza cantonamente lungi unde se punea baza pe rezistenta la efort ci antrenamente unde se exerseaza in principal sprinturi scurte intercalate cu alte exercitii specifice...

Tind sa nu fiu de acord cu tine (adica nu tind, ci 100% nu sint).
La viteza nu exista calitati native. Exista antrenament si doar atit. Nu te nasti cu muschii aia pe tine. Si nici tehnica nu o ai nativ. Totul e antrenament ... asta cu talent cu carul - munca mai putina - e vrajeala de spus la TV ca sa dea bine. E 99% antrenament, 1% talent.
Si in tenis de masă, talentul face foarte putin diferenta. Munca e aia care te ridica.
Ca si in viatza, parerea mea.
Hai ca deviem de la subiect - urit moment cu Ovtcharov ...

Sincer nu mi-am propus sa polemizez cu tine, mai ales pe aceasta tema care nu prea are legatura directa cu tenisul de masa... Nu stiu de unde iti iei informatiile, nu stiu ce fel de sporturi ai mai practicat sau practici, respect opinia ta dar "tind" sa nu fiu de acord cu ea. Ca sa inchei pot sa iti spun faptul ca am facut putin atletism si practic inca fotbalul la un nivel decent. Toate cele bune!

Cea ce pot sa va spun sigur din proprie experienta ,aceste stimulente nu se i-au ocazional ca te da peste cap ,ci se administreaza in mod regulat si sub supravegerea medicului de echipa .
Daca si cu banalul " piramidon "luat fregvent te poti intepa .

filoteanuadrian a spus:
Din pacate mai pica din cind in cind un fraier care baga prostii in el de capul lui. Ba EPO, ba Sibutramina, ba alte mizerii.
Pacat de Dima ... chiar era simpatic. A fost fraierul de serviciu de data asta. Ghinion!
Pentru ca "scenarita" tinde sa devina ceva caracteristic poporului nostru am sa incerc sa nu dezamagesc si sa lansez un scenariu:
Dar daca s-a dorit sa i se faca loc lui Baum in primii trei sportivi ai Germaniei care vor participa la Jocurile Olimpice de la Londra? Ca acum tot si-a dat drumul la joc si a confirmat la nivelul seniorilor si ar arata mult mai bine o echipa 100% nemteasca cu Boll, Suss si Baum.
...
oare sunt bolnav si eu ? :crazy:

Totul este posibil, mai ales la cat de nationalisti sunt nemtii...s-au mai vazut "treburi" din astea si nu numai in federatia lor...

Back
Sus