AmaTur: Turneu A "Paleta de Safir" editia I-a Vaslui,sambata 20.04.2024

Kamarazi din Piatra Neamț mulțumesc tuturor implicați în organizarea acestui turneu Dicu Vlad & company , felicitări tuturor participanților și câștigătorilor.
Felicitări nea Puiu greu turneu dar l-ați dus la bun sfârșit cu brio ,țin sa felicit pe Gotca Adrian care la fiecare turneu se implica în organizarea și buna desfășurare a turneului.
Rămâi cu bine open, bine ai venit elite :) :)
Sa ne vedem sănătoși!!!!

Kamarazi din Piatra Neamț mulțumesc tuturor implicați în organizarea acestui turneu Dicu Vlad & company , felicitări tuturor participanților și câștigătorilor.
Felicitări nea Puiu greu turneu dar l-ați dus la bun sfârșit cu brio ,țin sa felicit pe Gotca Adrian care la fiecare turneu se implica în organizarea și buna desfășurare a turneului.
Rămâi cu bine open, bine ai venit elite :) :)
Sa ne vedem sănătoși!!!!
Multumesc tare mult de cuvintele frumoase, Cristi! Tot ce fac e sa ajut organizatorii de la turneul respectiv, atat. Unii ar putea spune ca n-am treaba, si uneori asa si e 😅 dar tot ce fac o fac doar pt ca stiu ce inseamna o organizare in care vrei sa si joci, stiu cam cat de crunt poate fi, si in cate parti tre sa fii cu ochii si cu gandul. Turnee reusite! Si felicitari si tie pentru promovarea la elite 🤗

Sent from my Samsung S22 Plus using Tapatalk

Felicitări tuturor pentru acest turneu extrem de reușit!
Organizatorilor, Puiu, lui mister Adrian Gotca, care și-a dat și cămașa jos să meargă treaba foarte bine, încă unui domn de acolo ucenic la cei doi dar ajutor de nădejde....., domnului Vlad Dicu, acest "Cristian Țopescu", prezentator, crainic, organizator în toate!!
Serios, cel mai reușit turneu la care am fost! Masă bogată de prânz, tricou cadou, bani la premianți...., bravo tuturor!
Mulțumim "Familia Safir"!

Sper că până la a doua ediție, să mai fie un turneu care să se ridice la aceste standarde!
Mulțumesc!

Felicitări tuturor pentru acest turneu extrem de reușit!
Organizatorilor, Puiu, lui mister Adrian Gotca, care și-a dat și cămașa jos să meargă treaba foarte bine, încă unui domn de acolo ucenic la cei doi dar ajutor de nădejde....., domnului Vlad Dicu, acest "Cristian Țopescu", prezentator, crainic, organizator în toate!!
Serios, cel mai reușit turneu la care am fost! Masă bogată de prânz, tricou cadou, vouchere constând in materiale sportive.bravo tuturor!
Mulțumim "Familia Safir"!

Sper că până la a doua ediție, să mai fie un turneu care să se ridice la aceste standarde!
Mulțumesc!

As vrea sa semnalez faptul ca in ultima grupa de la open, rezultatul meciului dintre Boicu Liviu si Moraru Dumitru(Cahul) a fost 3-2 in favoarea lui Boicu Liviu. Din cauza faptului ca aceste nu vedea prea bine fara ochelri, l-a rugat pe adversarul sau sa scrie scorul pe foaie. Acesta,ori a gresit ori a facut-o intentionat, dar a scris 3-1 in favoarea lui. La meci au asistat printre altii Georgiu Dragos si Capra Arthur. Va rog, daca este posibil, sa se corecteze rezultatul si clasamentul.Niciunul dintre ei nu a trecut de grupe, insa corect este ca punctele sa mearga unde trebuie.Va multumesc.

Completare: d-l Moraru Dumitru a castigat cu 3-1 meciul cu Razvan Cristofor. Trebuie modificat si clasamentul turneului, d-l Boicu figureaza cu 0 victorii in clasamenul postat. De asemenea, si clasamentul Amatur trebuie corectat

Mulțumesc mult pentru prezența, lui Sebi, nea Puiu, Adrian, firmei de echipamente - Irina și Gelu, sponsorului principal "Familia Safir" și Primăriei Municipiului Vaslui. Vă aștept și la următoarea ediție din 20 iulie. Sper că v-ați simțit foarte bine la Vaslui. Gazda voastră, Vlad Dicu, împreună cu prietenul meu Shoby și Andrei - Sporting Tigers Vaslui. Numai bine și spor la tenis.

Va multumesc pentru completare; acum am terminat de pregatit lista cu jucatorii penalizati, deci precizarea de mai sus este foarte importanta.

Clasament OPEN/

1.
Bubulac Cristi - Piatra Neamt.jpg
Bubulac Cristi - Piatra Neamt
2.
Ghiorghiu Dragos - Iasi.jpg
Ghiorghiu Dragos - Iasi
3 -- 4
Preda Codrin - Piatra Neamt.jpg
Preda Codrin - Piatra Neamt
Oancea Marian - Bacau.jpg
Oancea Marian - Bacau
5 -- 8
Manea Dorinel - Tecuci
Nicu Constantin - Iasi
Ciubotaru Dan - Piatra Neamt
Dumbrava Daniel - Focsani
9 -- 16
Ochian Andrei - Botosani
Robu Mihai - Mogosesti
Cozma Ioan - Buhusi
Lazar Vasile - Pufesti
Maxim Andrei - Iasi
Fotia Iulian - Bacau
Tanase Gabi - Suceava
Stamate Sasa - Tulcea
17 -- 24
Damoc George - Pildesti
Dicu Mircea - Vaslui
Sofian Corneliu - Suceava
Vieriu Tudorel - Suceava
Tirdea Ionut - Tecuci
Golai Gheorghe - Piatra Neamt
Cristofor Razvan - Moinesti
Draganescu Stefan - Pascani
25 -- 2v gr.inf.
Olteanu Gabriel - Vaslui
26 -- 29 1v gr.inf.
Ionita Nicu - Focsani
Moraru Dumitru - Moldova-Cahul
Boicu Liviu - Vatra Dornei
Lungu Lucian - Onesti
30 -- 33 0v gr.inf.
Subtirelu Marius - Onesti
Barabancea Lili - Iasi
Capra Arthur - Vatra Dornei
Vulpescu Radu - Iasi

Buna ziua.Un rezultat frumos si merituos pentru dl Cristi Bubulac.Felicitari si la cat mai multe!

Back
Sus