paleta defensiva

Am incercat eu o varianta de paleta, in scop educativ*.
Am si jucat putin cu ea.
Practic sunt alte miscari pentru SP, fata de iarba sau de soft.
Si devii destul de previzibil cu ele.
Pentru un veteran, e destul de greu sa alergi mingea tot timpul s-o lovesti unde trebuie, cum cere SP.
Era un topic cu tehnica cu SP...http://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?7037-jocul-cu-short-pips&highlight=pips
Vezi postarea lui Joo, la care subscriu.
Fetele folosite sunt Butterfly Raystorm si Donic Baxter, pe lemn OFF- 7wood.
*educativ = m-am invatat minte

Cred ca dumneavoastra ati jucat cu SP dupa ce ati jucat in prealabil cu fete lise si de aceea ati intalnit aceste probleme. Si banuiesc ca stilul dumneavoastra este si ofensiv, nu neaparat aparare. Poate ma insel, si atunci va rog sa ma corectati.
In plus, nu stiu de Baxter, dar Raystormul de la Bty mie mi s-a parut foarte prost.

Cred ca dumneavoastra ati jucat cu SP dupa ce ati jucat in prealabil cu fete lise si de aceea ati intalnit aceste probleme. Si banuiesc ca stilul dumneavoastra este si ofensiv, nu neaparat aparare. Poate ma insel, si atunci va rog sa ma corectati.
In plus, nu stiu de Baxter, dar Raystormul de la Bty mie mi s-a parut foarte prost.
Presupunere corecta. Am aplicat SP la tras drept de pe masa. Merge, dar e obositor.
Raystorm are SP aliniati transversal. Trebuie jucat altfel.

hai ca mai rau m-ati bagat in ceata. :D pana la urma ce combinatie de fete imi recomandati?

(at)Emil Tudor

Persoana pentru care este facuta aceasta paleta a jucat cu SP inainte, nu a jucat cu fete lise. :)
Deci SP e cea mai buna optiune in cazul de fata.

Back
Sus