Paleta DOnic Schildkrot

Re: Paleta DOnic Schildkrot

Paleta ta este o paleta hobby, si aici lumea foloseste in principal palete mai mult sau mai putin profesionale.
Prin urmare, performantele pe care le astepti de la acea paleta sunt reduse... Cea mai slaba paleta profi este de 2-3 ori mai buna decat paleta ta.
Pe de alta parte, toti avem cate o paleta de hobby, daca vrea sa joace vreun prieten...

Are dreptate TsE, o spun pt k si eu am cumparat-o si in afara faptului k arata ca o paleta, in rest.....
Incearca o paleta profi daca ai posibilitatea, sa vezi diferenta.

Salut!
Poti veni macar odata la sala mica a CSS 2 Constanța, unde jucam noi, amatorii mai tineri sau old-boys.
Vin uneori si vreo 3-4 baieti din Navodari.
Chiar sambata avem un turneu B, de la 9,30. Vii sa vezi ce palete avem, poti sa le si probezi si vezi si nivelul nostru de joc.
Intreaba de George sau Aurel Fratea.
Oricum, asa cum spun si ceilalti forumisti, investitia intr-o paleta din supermarket nu este reusita!... Daca rasfoiai atent prin topicurile de pe forum (acest subiect a mai fost discutat anterior), ai fi renuntat la ideea achizitionarii acelei palete neperformanta.

Va multumesc foarte ult pentru raspunsuri. Ideea este ca DA, sunt curios sa incerc o paleta profi... Dar mai este o idee, si aceea ca eu sunt amator... Mi-am cumparat o masa de ping pong pe care o tin in apartament, joc cu prietenii din cand in cand. Deci nu am performante si, ca urmare, imi este oarecum rusine sa vin la sala(referitor la ce a spus George), deoarece nua-s face fata voua. Ok, totusi imi place fooooarte mult ping-pong-ul si chiar a-s vrea sa ma axez pe sportul asta, drept ca atare ar fi ok sa joc cu o paleta mai buna, astfel o sa pot progresa. CEva sfaturi pentru crearea unei palete profi, pret?

Cu riscul de a ma repeta, cel mai bun raport pret calitate pentru un incepator nu foarte dispus la experimente, sunt fețele LKT PRO XP, cu efect speed glue incorporat la incredibilul pret de 6.85E/buc si un lemn LKT Instinct+ la 12.55E 6.85x2+12.55=26.55E+9,47Etransportul=36.02E.Nu cred ca pentru un setup nou exista varianta mai ieftina si mai buna.Toate se pot comanda de pe www.presports.com. Exista si varianta unui setup SH, cu lemne si fete mai de firma dar cu un grad mai mic sau mai mare de uzura, depinde de noroc si capacitate de negociere. Vinde paleta mai sus amintita cat mai repede.

multumesc pentru raspunsuri. o sa tin cont. m-ati lamurit

Salut! Am inceput sa joc binisor si pana acum am jucat numai cu palete hobby acum joc cu donic elite nu stiu ce level si carecteristici are pt ca am cumparat-o de pe okazii .Doresc o paleta profesionala la max 200 ron.Joc defensiv cu mingi taiate si atac mai rar.Ce paleta,fete,lemn imi recomandati?Unde gasesc in București o locatie unde lipesc fete si o persoana care se pricepe si imi poate face o paleta care sa mi se potriveasca?Multumesc

Back
Sus