sebasteaua
boboc
M-am saturat de paleta naspa pe care o am si as vrea sa imi cumpar alta si am vb cu un prieten din buc si spunea ca se pot face si la comanda sau se pot cumpara unele meseriase. ma puteti ajuta si pe mine cu niste sfaturi?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Vali gti se ocupa de aceste "chestii",daca vrei sa-l contactezi eu iti las numarul lui de telefon si te poti sfatui cu el .........tot ce-ti doreste sufletelul el poate sa-ti faca,,,,,,0722468288.BAFTA in gasirea celei mai bune variantesebasteaua a spus:M-am saturat de paleta naspa pe care o am si as vrea sa imi cumpar alta si am vb cu un prieten din buc si spunea ca se pot face si la comanda sau se pot cumpara unele meseriase. ma puteti ajuta si pe mine cu niste sfaturi?
Treci pe la sala de pe Pestalozzi din Timișoara si poti incerca citeva palete profi. Asa poti sa-ti faci o idee despre diferite tipuri de lemne si fete. Tel: 0722.54.22.32, 0769.69.59.49.sebasteaua a spus:M-am saturat de paleta naspa pe care o am si as vrea sa imi cumpar alta si am vb cu un prieten din buc si spunea ca se pot face si la comanda sau se pot cumpara unele meseriase. ma puteti ajuta si pe mine cu niste sfaturi?