Kis Istvan
senior
.
Trimis de pe al meu MAR-LX1A folosind Tapatalk

Trimis de pe al meu MAR-LX1A folosind Tapatalk
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Salutare, se retrage George Mihaila open București.
Salutare tuturor, un turneu ratat complet din vina mea... in loc sa ma tin de programul pentru care venisem, la 03 45 jucam table !in cabana unde m-am cazat, practic am dormit 2 1/2 ore... si sa fie tacamul complet am avut si ghinion cum ar zice un clasic in viata
, ...masina cu care m-am deplasat spre sala... era neincapatoare pentru bagajul meu... bagajul a ajuns in masina lui...care prin bunavointa lui si multumesc lui Nelutu Darlea pe aceasta cale... iar Nelutu datorita unor "indicatii" pretioase venite de la prietenul meu cu care mi-am petrecut noaptea la table
si dupa-amiaza la masa de pranz ( prietenii nu se despart niciodata...
a ocolit foarte mult pana a ajuns la sala, era... 10 05 plecat de la 09.15... in mod normal faci 10 min., iar grupa mea era deja la masa de joc... practic eu nu m-am incalzit de duminica trecuta de la Targoviște, ....si uite asa spre surprinderea si bucuria unora ca au scapat din competitie de mine
. Asa am ratat un turneu... cu o singura victorie in grupa inferioara !!? e a doua oara cand nu trec de grupele inferioare !! la un turneu "A" in 3 ani, si tot in circumstante asemanatoare jucand precum plastelina...
....aia e !! se mai intampla si la case mai mari... dar-mi-te mie...
ca am mentionat despre plecarea mea de la cabana catre orasul Victoria acolo unde a fost gazduit turneul, nu pot sa nu mentionez si sa-i multumesc din suflet acestui coleg/sofer de mare valoare care m-a dus atat spre sala... DAR mai ales in mare graba catre trenul de intoarcere.. l-am prins in ultima clipa cand trenul intra in gara !!! ...eu find intr-o ceata de memorie totala din cauza oboselii ( stie el despre ce vb.
, din pacate nu-i stiu numele sa-l mentionez aici dar cu atat mai valorosi sunt oamenii pe care nu-i cunosti nu te cunoaste, si care iti intind o mana de ajutor atunci cand ai nevoie... respect si stima pentru acesti OAMENI ) ...In rest un turneu excelent organizat de EMI, atat la cabana cat si pe tot parcursul turneului... mese de arbitraj, masa de pranz consistenta de la restaurant, etc. In numele jucatorilor de table din aceasta tara
... multumim din inima. Felicit podimul tuturor categoriilor si in mod special pe David Craciun pentru locul 3 obtinut si pentru debutul surorii lui de 7 anisori Patricia David... veti mai auzii de ea in viitor. Altfel sa ne auzim cu bine si sanatosi, si cum prietenii nu pot ramane nedespartiti amandoi tablagiii de serviciu au fost eliminati din inferioare...
![]()
![]()
nu-i asa ca e hazliu
![]()
![]()
PS Asa cum am repostat o retragere in avancronica, rog reprezentantul nostru.. pe Marcel... cel care vegheaza la inscrierea tuturor jucatorilor iar de vigilenta lui nu scapa nimeni, ...sa anuleze "N" lui George Mihaila intrucat pe acesta eu l-am retras ( tot eu find si cel care l-a inscris) in 08 01 la poz. 151, el cum nu urmareste forumul a gasit de cuviinta sa se retraga intr-un moment "nefericit" din viata lui... dupa termenul limita ... !
merci Marcel pentru intelegere.
Multumim!!!....,i-am rapit si posibilitatea unui turneu reusit privindu-l de incalzirea necesara si starea psihologica favorabila dinaintea turneului!
....
Eu sunt cel care a reusit aceasta "performanta",stimati colegi,si va asigur pe toti ca m-am simtit (si ma mai simt inca) foarte prost!