ÎNCHIS PALETE CUSTOM, FETE SI LEMNE CHINEZESTI (ttmall.ro)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Pentru cei interesați am cumparat un Focus 3 Snipe negru de 2,1mm 42 grade și un LKT Rapid Soft roșu de 2,0 mm. Le-am desfacut din ambalaj și le-am cântarit numai cu foliile de protecție. Pentru cei interesați ambele au 50 de grame. Fețele arata foarte bine, sunt elastice. O sa revin dupa ce le lipesc pe Donicul meu Carbon și dupa ce joc.

saliut as dori o paleta cu un lemn oll+ cu doua fete moi ptr control si un pic de spin (sunt incepator/mediu) , la preturile cele mai mici
ce variante imi oferi?astept un raspuns cat mai urgent
iti multumesc anticipat

Palio CK531A OX 1 buc negru te rog sa imi trimiti daca ai adresa < pop danut loc dej jud cluj str aleea tomis nr 9 bl h2 ap 20
tel 0748352369

Palio CK531A OX 1 buc negru te rog sa imi trimiti daca ai adresa < pop danut loc dej jud cluj str aleea tomis nr 9 bl h2 ap 20
tel 0748352369
Ok, trimit maine dimineata :)
---------- Post added 26-Sep-2011 at 21:11 ----------
(at)walker; petre poli
Aveti MP.

salut as fi interesat de o pereche de fete friendship geo tacky spin..ai asa ceva pe stoc ..sau pe lista de produse noi?
as mai dori sa stiu daca ai sau o sa poti sa aduci la ce pret ar fi pe bucata
astept raspuns
multumesc frumos !

Ultima editare:
salut as fi interesat de o pereche de fete friendship geo tacky spin..ai asa ceva pe stoc ..sau pe lista de produse noi?
as mai dori sa stiu daca ai sau o sa poti sa aduci la ce pret ar fi pe bucata
astept raspuns
multumesc frumos !
Nu am pe stoc momentan. Daca o sa aduc (m-am gandit, dar nu stiu cand se va intampla) vor fi tot 40 de lei.

User serios. Am cumparat doua fete 729 Focus III Snipe si un lemn 729 Bomb si l-am rugat sa mi le si lipeasca, sunt foarte multumit de rezultat. Cu urmatoarea ocazie voi mai cumpara produse de la el.:)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus