Panoul ierbarului amator - clasamente

sapt viitoare o sa-mi vina un dr neubauer barricade def si 4 ierburi cam straine pt romania: giant dragon cropcircles, juic leggy, sanwei code si dawei saviga V...am incercat si dhs C8 recent...o iarba f.buna care desi cam rapida si saltareata imi ofera un bun control, chopuri joase si chop-blocuri scurte...

Buna ziua tuturor!
Ce parere aveti , pentru un joc ofensiv: lemn:DONIC SENSO V1, FH:DHS SKYLINE TG2, BH:DHS HURRICANE 2 sau 3.
Doresc sa le achizitionez.
Va multumesc pentru sprijin.

Sa fie cu iertare, dar noi astia de aici suntem pe "invers", le stim mai mult cu apararea,... poate in vecini ;-)...
Trecand la lucruri serioase, fetele mai sus mentionate sunt din vechea generatie, fiind facute pentru speed glue. Fara acest "ingredient", sigur vor avea un filing de "talpa". Cele avand burete nr. 19, sunt ceva mai moi. Cele din noua generatie, mai au un "neo" in denumire. Sunt ceva mai moi, dar si asa intra cel putin la categoria medium hard. Busterizate castiga in viteza si in spin. In general, fetele chinezesti dure se simt mai bine pe lemne compozite, mai dure si mai rapide, decat pe un allwood de viteza medie.

Multumesc pentru raspuns.
Dar eu stiu ca Hurricane 3 este nou, dar ma rog.
Regard.

Cu ceva vreme in urma colegul nostru de sala Nicula D-tru(Geo,alias geoiarba) ma intreba ce sa faca,cu ce sa mai joace ca sa nu mai fie "ciuca batailor" din gasca noastra si pe la turnee.Atunci i-am spus ca are doua variante:UNA-sa mearga inainte cu Sriver-rele cumparate pe "bani grei" de la Bty,sa se antreneze mai mult si sa nu uite ca,la urma urmei, este doar un mijloc de a petrece timpul liber, intr-un mod cat mai placut pentru aceasta varsta, in compania prietenilor si amicilor!A DOUA-sa-si puna o iarba pe un lemn bun si sa-i incurce pe toti acei care-l bateau regulat,cu riscul de a "enerva" pe toti si,mai grav,cu riscul de a-si face "dusmani" si sa devina "antipatic" si "urat" de catre MULTI softisti!!!A optat pentru a doua varianta,chiar si numai pentru a vedea cum e sa fii...enervant(ha,ha)..iar acum castiga cu 75% mai multe partide ca inainte,a "intrat" in fazele eliminatorii ale turneelor,se bucura de "victorii" la softisti consacrati dar ,exact cum am anticipat.....cu riscul de a ramane singur cu iarba lui!Partea buna in toata povestea asta?Sa trecem peste orgoliul nostru si,cu riscul de a pierde partide mai multe ca pana acum in fata unora pe care-i bateam la orice ora,sa jucam contra ierbarilor cat mai des caci numai asa putem gasi......"coasa" potrivita pentru fiecare anotimp!!!!!Bafta tuturor!

prost sfat i-ai dat mai ciobi! mai bine ramanea la sriver-ul lui!!!

prost sfat i-ai dat mai ciobi! mai bine ramanea la sriver-ul lui!!!
Nu sunt de aceeasi parere andrei. Mi se pare ca are si talent de ierbar, imediat s-a obisnuit cu ea! Am jucat cu dansul in turneu si cand avea sriver si iarba. Si cu iarba joaca MULT mai bine ;) . Daca o tine in ritmul asta, eu zic ca e cazul sa ne facem griji !! :D

Am intrat de curand in posesia unui lemn def Bty-Powerdefence cu o fata Tackiness Chop II de 1,7.Am procurat si o iarba SuperBlock Dr Neubauer dar,din pacate,fara autocolant.Pot s-o lipesc direct pe lemn(fara autocolant)?Cu ce se preteaza mai bine la lipit,cu solutie pe baza de apa sau super glue?Daca nu merge,are cineva o iarba sh neagra cu autocolant?Eventual la schimb cu a mea,sau alt soft la schimb?

Am intrat de curand in posesia unui lemn def Bty-Powerdefence cu o fata Tackiness Chop II de 1,7.Am procurat si o iarba SuperBlock Dr Neubauer dar,din pacate,fara autocolant.Pot s-o lipesc direct pe lemn(fara autocolant)?Cu ce se preteaza mai bine la lipit,cu solutie pe baza de apa sau super glue?Daca nu merge,are cineva o iarba sh neagra cu autocolant?Eventual la schimb cu a mea,sau alt soft la schimb?
Uitate in casuta cu mesaje, ti-am raspuns la mp-ul pe care mi l-ai trimis trimis referitor la aceasta tema !

am incercat dr neubauer barricade def...pe rever fff bun pt iarba...nicioadata nu am vazut sa plece din iarba mingi asa ciudate...pe fh insa prea rapid si rigid...asa ca am scos stratul de ayous cred de 1 mm si a iesit un lemn fff flexibil facut parca din gelatina...excelent la chopuri si atat :D...dintre ierburi interesante mi s-au parut juic leggy si dawei saviga...juic-ul are pipsi subtiri mai departati dar spre mirarea mea e sensibila la spin...dawei saviga n-am incercat-o dar am remarcat pipsii lungi...

Am in sfarsit Tibhar Grass Dtecs OX negru. L-am incercat atat pe Levi Combi, cat si pe Levi Carbo Glass. E senzational. pe departe cea mai buna iarba din cele incercate pana acum. Cu putin antrenament, ofera exact ceea ce se asteapta pentru un joc Allround. Preluarea foarte usoara a serviciilor, posibilitati maxime pentru atac de langa masa, spin si efect deranjant maxim la mingile taiate. Pentru cine a practicat un joc pasiv cu iarba, s-ar putea sa para rapid, dar aceasta viteza este absolut necesara la blocul activ, care cu o pozitionare corecta a lamei, produce mingi foarte greu de returnat. O recomand celor care in iarba vad si altceva decat a taia la nesfarsit, asteptand gresala adversarului. Un lemn all, all+, scoate maximul din aceasta fata.

am incercat dr neubauer barricade def...pe rever fff bun pt iarba...nicioadata nu am vazut sa plece din iarba mingi asa ciudate...pe fh insa prea rapid si rigid...asa ca am scos stratul de ayous cred de 1 mm si a iesit un lemn fff flexibil facut parca din gelatina...excelent la chopuri si atat :D...dintre ierburi interesante mi s-au parut juic leggy si dawei saviga...juic-ul are pipsi subtiri mai departati dar spre mirarea mea e sensibila la spin...dawei saviga n-am incercat-o dar am remarcat pipsii lungi...
Barricade def, prea rapid pe FH??? Pai atunci unde se situeaza celelalte ?

Aici http://www.tabletennisdb.com/top-rubber/speed-desc.html am dat de un tabel continand date de evaluare pentru majoritatea materialelor de pe piata. Merita sa fie studiat. La categoria pips aut sunt prezentate la gramada cele de tip iarba si sanvis. Ce e interesant in aceasta clasificare, e ca denumirea fiecarui material este un link spre descrierea completa.

Back
Sus