Panoul ierbarului amator - clasamente

Eu inca lipesc cu lipici de apa , folia mi se pare ca ii da o viteza in plus si de aceea evit sa o folosesc.

Dragi colegi ierbari,văd că puneți multă pasiune în joc și vorbiți in cunoștință de cauză.ma puteți orienta și pe mine de unde pot achiziționa un giant dragon dragon talon ox fara burete nou,este o iarbă excepțională care aruncă mingea plouata langa fileu cred că datorită geometriei zimților,nu mai se găsește în comerț sau poate nu știu eu precis de unde.

Talon merge bine pe Matusita ca reper fiind rapida are nevoie de un lemn moale cu unul rigid iti va arunca peste masa, sper sa iti fie de folos.

Trimis de pe al meu SM-A600FN folosind Tapatalk

O folosesc pe lemn off+ sunt un ierbar de atac violent cu forehandului soft negru,iarba in rever îmi crează doar motivul atacului.serviciul cu iarba din rever e devastator sunt multi care nu le pun pe masa decent. in scurt timp o sa vă caut,mulțumiri.

De la ttmall.ro o am pe asta,nu mai au .nu se mai găsește .lemn balsa am avut prima data a fost ok până la un punct e mai bună iarba rapida pleacă tare din donic otcharov carbon speed merge pentru mine e ok mersi mult în curând va caut

O folosesc pe lemn off+ sunt un ierbar de atac violent cu forehandului soft negru,iarba in rever îmi crează doar motivul atacului.serviciul cu iarba din rever e devastator sunt multi care nu le pun pe masa decent. in scurt timp o sa vă caut,mulțumiri.

Lemnul of+ iți va crea mari probleme din momentul în care vei da de un adversar care va juca și altceva decat țăcăneală sau mingi ?mpinse alandala. Un topspin puternic pe BH, va face ca din bloc mingea să sară ca din perete!
Un atac violent cu FH de lângă masă este la fel de eficient și cu un lemn mai puțin rapid decât cel pe care îl ai. Ierburile ox sunt foarte pretențioase, nu se simt bine pe lemnele rapide, asa că vezi un lemn din gama DEF+-ALL-.

Si cu permisiunea domnului Laky as vrea sa completez ca in momentul in care dai de un atacant care da topsinurile in forta si din lemnul all sau def + sare mingea afara si atunci esti nevoit sa faci un pas in spate si sa joci defensiv clasic sau sa combini stilurile de bloc la masa cu aparare clasica pentru a face fata!

Lemnul of+ iți va crea mari probleme din momentul în care vei da de un adversar care va juca și altceva decat țăcăneală sau mingi ?mpinse alandala. Un topspin puternic pe BH, va face ca din bloc mingea să sară ca din perete!
Un atac violent cu FH de lângă masă este la fel de eficient și cu un lemn mai puțin rapid decât cel pe care îl ai. Ierburile ox sunt foarte pretențioase, nu se simt bine pe lemnele rapide, asa că vezi un lemn din gama DEF+-ALL-.

Depinde mult ce stil joci, eu joc 75-80 % atac deci pe mine ma ajuta varianta asta, cu lemn rapid.De acord ca la un atacant puternic sare mingea tare din iarba,in acest caz incerc sa rotesc paleta si sa dau topspinuri de rever cu fața soft.E mai greu, precizia e mai proasta, insa poate surprinde si poate schimba jocul in favoarea mea.

Salut din cate stiu e buna de jucat aparare clasica daca joci departe de masa ar putea fi buna insa daca joci la masa ramai la dtecs ,parerea mea e una obiectiva deoarece nu am jucat cu ea.

O să o încerc astăzi mi-a ajuns și sunt nerăbdător sa joc cu ea eu ce e drept mă îndepărtez de masa deci fac apărare moderna dar și atac cu ea mulțumesc

Trimis de pe al meu PRA-LX1 folosind Tapatalk

Atunci ar trebui sa iti fie buna mult succes iti doresc!

Back
Sus