Scurt review Bomb Talent OX .
Datorita faptului ca urmaresc pe cei de Geblock TT , (testeri de materiale) , ma facut sa incerc Bomb Talent cu mingile de plastic....ce sa spun ...placut surprins

, dar sa continui.
-Chop Block este surprinzator de pertubator efectul intors, scurt si jos peste fileu.
-Preluarea servicilor foarte buna, dat fiind faptul ca in era celuloidului Bomb Talent reactiona la spinul puternic, insa pe plastic unde nu mai este atat de mult efect se preteaza deosebit de bine.
-Versus mingi taiate puternic, intoarce efectul si da traiectorii ciudate!
-Versus mingi drepte fara efect , foarte buna si ca sa fac o comparatie cu Dornenglanz care am folosit-o mult si eficient, este cu 5 clase peste , ca sa zic asa deceptia este la ea acasa prin faptul ca trimite mingi plutitoare.
-Contre versus drive-uri, surprinzator se comporta ca un sandwich, ingroapa mingea in masa!
-Atac foarte eficient din serviciu taiat din care rezulta traiectorii in zig zag.
-Controlul, destul de bun , mai bun pe plastic decat pe celuloid, cu plasament scurt in colturile mesei , scurt sau lung in functie de lovire.
-Joc Pasiv , bun la push , scurt cu efect invers masiv!
-Joc Activ , fantastica produce deceptie relativ mare , oponentii dau mult in fileu!
-Chop de la 1-2 metri de masa si aici surprinzator de buna si eficienta, incarca cu mult efect mingile taiate din topspin.
-Flick de pe masa in jocul scurt sau lung din nou eficienta datorita gradul mare de frecare care il poseda!
-Traiectorii in functie de efectul imprimat de adversar mingea cade scurt sau lung plouata, iar cate o data lung & drept si se ingoapa in masa.
Zimtii sunt destul de lungi si moi cu multa frictiune si cu varfurile netede.
Per total o iarba allround eficienta, nu e pentru incepatori , e pentru cei care folosesc ierburile de ceva vreme, o iarba chinezeasca de top , un clasic rectivat in era mingilor de plastic!
Noua mea arma pentru sezonul competitional Amatur 2019.
Vezi atașament 15315
- - - Actualizat - - -
Am avut placerea sa particip in Serbia la un turneu in care se joaca pe categorii de varsta si la care participa jucatori foarte buni , unii legitimati din diferite tari balcanice cum ar fi , Serbia, Ungaria, Slovenia, Croatia , Munte Negru, etc. Ceea ce vreau sa punctez este ca am avut parte sa il vad pe unul dintre cei mai buni chop blockeri cu ox si anume Stefan Kostadinovic din Serbia. Omul asta chiar stie sa foloseasca iarba , el a si castigat de altfel la categoria absoluta, un deliciu sa vezi cum ingenunchea topspinarii din superliga sarbilor.
Ca si echipament el foloseste:
Blade: Andrej Gruba All+
FH: Joola Energy Extra
BH/RPB: Donic Piranja ox
Va invit sa il admirati si voi mai jos in clip(este baiatul cu tricou portocaliu).