ÎNCHIS pantofi asics / li ning / head / le coq sportif / lefusi + short butterfly

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

geluts

senior
vand :

PANTOFI ptr tenis de masă sau alte sporturi indoor, unisex, noi :

1."LEFUSI" talpa aderenta, usori, comozi, culoare alb-rosu, nr 39/40, pr?t 225 lei - detalii si poze in postul #126,pag.9 - VANDUT !
2."LEFUSI" culoare alb-verde-albastru,nr 42, pr?t 225 lei - detalii si poze in postul #126,pag.9
3. pantofi albastrii ptr tenis de masă sau alte sporturi indoor, nr 42, talpa rezistenta, comoda-shock absorber, usori, flexibili si comozi, pret 175 lei - detalii si poze in postul # 19, pag.2
4. pantofi sport/casual " Le Coq Sportif " , nr 40, piele intoarsa "Dominator" culoare gri, talpa rezistenta cu aderenta foarte buna, foarte comozi ptr purtarea zilnica sau sport, calitate deosebita, set 2 sireturi, noi-in cutie, pret 275 lei- detalii si poze in postul #138, pag.10
5. " HEAD " , nr 41 , ptr sporturi indoor : tenis/tenis de masă/badminton/volei/squash ... , sau purtare cotidiana, talpa superaderenta , foarte comozi, calitate, noi cu eticheta , pret 280 lei - poze in postul #139, pag.10

NOUTATE :

- pantofi LI NING talpa foarte aderenta, usori, comozi, culoare alb-bordeaux, nr 38/39, noi , pr?t 175 lei - detalii si poze in postul #155,pag.11
- pantofi "ASICS" GEL , nr 38 si 40 , ptr sporturi indoor : tenis/tenis de masă/badminton/volei/squash ... , sau purtare cotidiana, talpa superaderenta , foarte comozi, calitate, noi - in cutie , pret 189 lei - detalii si poze in postul #150, pag.10

reducere de pret :
3. pantofi albastrii ptr tenis de masă sau alte sporturi indoor, nr 42 : 150
4. pantofi " Le Coq Sportif " nr.40 : 260 lei ;
5. pantofi HEAD nr.41 : 260 lei

SHORT-ri ptr tenis de masă , noi, in punga , material microfibra/spandex , respirabil/uscare rapida, :

1.sort Butterfly, negru/albastru, marimea M / L, buzunare, pr?t 100 lei - poze in post #115, pag.8 - - VANDUT !
3.sort TENIS, negru/albastru si negru/verde, marimea M / L / XL , 2 buzunare, pr?t 80 lei - poze in post #115, pag.8

preturi ptr predare personala ; transport (posta) 15 lei sau gratis (posta) ptr plata in cont ;

Ultima editare:
pe eticheta este XL, dar coorespunde la L european;
ca sa fie mai concludent, va spun dimensiunile :
Tricou: lungime 73 cm, largime 51 /
sort : lungime 45 cm, largime 34 (elastic neintins) - 50 (elastic intins) , largime picior 29 cm

pentru ca nu pot adauga un alt post, am modificat anuntul initial : noul set tricou / sort este marimea S, culori negru/rosu, imagini mai jos :

valabil !

- - - Actualizat - - -

modele noi :

1. tricou Butterfly Tenergy , marimea L, pr?t 130 lei
2. tricou Li Ning , marimea XL, pr?t 110 lei
3. sort AERDIDA, marimea XL, buzunare cu fermoar, pr?t 100 lei

tricou Li Ning

tricou Li Ning

Ni Ling :) nu, asa ceva nu am :) !
Li Ning da, cu totul altceva ! mai am o singura buc. ;
am postat poze, nu se vad ? eventual lasa-mi MP cu email-ul tau si-ti trimit acolo .
seara faina !

pentru ca nu pot adauga un alt post, am modificat anuntul initial : noul set tricou / sort este marimea S, culori negru/rosu, imagini mai jos :
Salut ! Am si eu tricou dinasta cumparat tot de pe site-uri chinezesti si pot spune ca marimea este cu 2 numere mai mici. Eu port L si toate le am XXL. Toate adica am vreo 10 tricouri dinastea si butterfly si li ning. Spun asta pentru cei care vor sa cumpere de la tine sa stie ce marime sa ia. Vanzare placuta !

asa este,
de fapt am mentionat si eu in postul #4 din 29.06 , dar fac precizarea ca sant mai mici intre 1-2 numere , de la caz la caz, nu neaparat cu 2 numere;
ca sa fie mai exact, ptr cei care vor fi interesati, o sa le spun dimensiunile articolelor;
oricum, multumesc ptr interventie !

actualizare :
- set tricou+sort, marimea S, culori:negru/rosu, pret 200 setul complet sau 130/tricou, 100/sort ;
- tricou Butterfly Tenergy , marimea L, pr?t 130 lei
- tricou Li Ning , marimea XL, pr?t 110 lei
- sort AERDIDA, marimea XL, buzunare cu fermoar, pr?t 100 lei
poze in posturile initiale #5 si #7

Preturi noi !

Preturi noi !

cateva precizari, marimi si preturi :

- set Butterfly tricou+sort, marimea S european (M china), pret nou 180/set
- tricou Butterfly Tenergy , marimea L european (XL china), pret nou 115 lei
- tricou Li Ning , marimea L european (XL china), pret nou 100 lei
- sort AERDIDA, buzunare cu fermoar, marimea L european (XL china), pret nou 90 lei
poze in posturile initiale #5 si #7

VAND Pantofi LEFUSI + alte modele , noi

VAND Pantofi LEFUSI + alte modele , noi

Vand pantofi sport ptr tenis de masă sau alte sporturi indoor, unisex, noi, model NOU :
"LEFUSI" talpa aderenta, usori, comozi, culoare alb-rosu, nr 39/40, pr?t 240 lei - detalii si poze in postul # 51
"LEFUSI" culoare alb-verde-albastru,nr 42, pr?t 240 lei - detalii si poze in postul # 52

pantofi sport ptr tenis de masă sau alte sporturi indoor, unisex, noi, nr 42, talpa rezistenta, comoda-shock absorber, usori, flexibili si comozi, culoare albastru, pret 175 lei

BUTTERFLY 60 Anniversary Edition , nr 42, pret 250 lei - detalii si poze in postul # 18 , - VANDUT !

"ANTA" nr 41/42, pr?t 185 lei - detalii si poze in postul # 50 ;- VANDUT !

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus