ÎNCHIS pantofi asics / li ning / head / le coq sportif / lefusi + short butterfly

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
adaug model nou :
pantofi sport BUTTERFLY LEZOLINE SONIC , ptr tenis de masă , badminton sau alte sporturi indoor, noi, nr 42, talpa cauciuc foarte aderenta, usori, flexibili si comozi, partea fata/lateral din mesh (textura sintetica) ptr respiratia piciorului, pr?t 225 lei predare personala sau 235 cu transport.[/QUOTE]

adaug model nou :
pantofi sport BUTTERFLY LEZOLINE SONIC , ptr tenis de masă , badminton sau alte sporturi indoor, noi, nr 42, talpa cauciuc foarte aderenta, usori, flexibili si comozi, partea fata/lateral din mesh (textura sintetica) ptr respiratia piciorului, pr?t 225 lei predare personala sau 235 cu transport.

[/QUOTE]

VANDUT !

Talpa la adidasi pare a fi din spuma ?
Rezista la joc intens pe o suprafata aderenta ?

Nu știu din ce este talpa dar am încercat/presat acele pătrățele de petalpa cu un obiect dur și nu rămâne amprenta imprimata în suprafață, deci cred ca talpa este rezistenta dar si elastica (nu este rigida) ; una peste alta, este un pantof comod și ușor .

Multumesc pt. setul Butterfly, este frumos si de calitate, fiica-mea a fost incantata. Il recomand cu placere pe geluts.

Multumesc pt. setul Butterfly, este frumos si de calitate, fiica-mea a fost incantata. Il recomand cu placere pe geluts.

ma bucur ca am putut sa-i fiu de folos viitoarei castigatoare de concursuri - sa-l poarte cu folos/placere , spre multe victorii ! :)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus