Pareri despre lemnul Butterfly Michael Maze Off

Re: Pareri despre lemnul Butterfly Michael Maze Off

VISCO a spus:
Poate este cam mult spus dar se lipesc de cartonul amabalajului f repede. Nici nu as vrea sa fie tacky pt ca nu-mi place acel "tzock" pe care-l fac acestea, ceea ce inseamna ca mingia se desprinde cu greu.
V XS par mai VISCOase, poate acesta este un termen mai potrivit :!: :lol:
Asa da :lol:
Cat sunt de moi ? Vad ca faci o pasiune pt Yasaka :)

Salut VISCO,nu ai incercat sa joci cu un lemn vechi?(Stiga).Pe Acoustic..GPS 2.0 ar merge.

lucian dumi a spus:
Poate dupa ce le incerci ne spui si noua ceva impresii, sau poate daca ai timp ne vedem la un tenis si poate dau si eu cu ele. N-as vrea sa fie prea dure, daca ar fi in genul sriver-lui fx ar fi ideal. Eu ma mai duc sa joc prin IDM, dar poat veni si in alte locuri.
sriver fx au o "zveltete" mai buna decat yasaka mark V. Aceasta se poate verifica simplu dand drumul la minge pe suprafata paletei. Pe sriver fx mingea va sari mai vioi si de mai multe ori, pe yasaka mark V sare sec si de putine ori. Fetele yasaka nu sunt lipicioase ca cele chinezesti dar nici prea vioi....

La joc nu am simtit o "zveltete" mai slaba la Mark V 30 iar sarituri mai putine pe paleta pot fi si din cauza usorului efect vascos care insa aduce un spin mai bun.

vali a spus:
VISCO a spus:
Poate este cam mult spus dar se lipesc de cartonul amabalajului f repede. Nici nu as vrea sa fie tacky pt ca nu-mi place acel "tzock" pe care-l fac acestea, ceea ce inseamna ca mingia se desprinde cu greu.
V XS par mai VISCOase, poate acesta este un termen mai potrivit :!: :lol:
Asa da :lol:
Cat sunt de moi ? Vad ca faci o pasiune pt Yasaka :)
Cu Yasaka am inceput...VISCO. :D
Mark V 30 erau pe o paleta veche si le-am pus fiind in criza de fete, pt ca mi-au luat cumparatorii tot, chiar si Solcion-urile de pe lemnul cu care jucam. :lol:
Asa am ajuns sa-mi aduc aminte cat de bune sunt fetele Yasaka.
Mark V 30 aveau exact ce-mi doream in plus, in acel moment. La fel de moi dar cu spin mai bun.
Acum vreau viteza si spin mai mare, de aceia am "promovat" la Mark V XS. Sper sa nu ma intorc dezamagit la M V 30.

remusjoola a spus:
Salut VISCO,nu ai incercat sa joci cu un lemn vechi?(Stiga).Pe Acoustic..GPS 2.0 ar merge.
Am mai dat intamplator cu cate un lemn Stiga.
Stiu ca si GPS de 2.0 este foarte bun, putin mai moale decat Mark V.

Probabil ca nu.

Am incercat foarte multe lemne :NOI:! ...dar ce e facut de mana....si fara adezivi chimici ,e cu totul altceva.
si Acousticul si Violinul <<se zice>> ca sunt facute manual.

VISCO a spus:
La joc nu am simtit o "sveltete" mai slaba la Mark V 30 iar sarituri mai putine pe paleta pot fi si din cauza usorului efect vascos care insa aduce un spin mai bun.
In privinta parerilor despre fete imi scot palaria in fata ta. :) Dar la limba romana sunt destul de bun :lol: se spune zveltete pentru ca vine de la zvelt, si nu de la svelt. 8)

cum le mai cunosti tu pe toate!

acidutzu a spus:
VISCO a spus:
La joc nu am simtit o "sveltete" mai slaba la Mark V 30 iar sarituri mai putine pe paleta pot fi si din cauza usorului efect vascos care insa aduce un spin mai bun.
In privinta parerilor despre fete imi scot palaria in fata ta. :) Dar la limba romana sunt destul de bun :lol: se spune zveltete pentru ca vine de la zvelt, si nu de la svelt. 8)
Am modificat ca sa nu te supar.
:)

na-m s-a intelec nicio-data de ce se streseasa lumea cu corectitudinea pe suporturi electronice gen forumur-i, mess, etcetera! :shock:

Cu riscul de a provoca controverse : nu cred ca e bine sa fim hiper-toleranti cand vine vorba despre scrierea corecta ... indiferent de mediul-suport.
Cei care au copii in clasele mici ma vor intelege mai bine.
Copiii deja au acces la internet, messenger, forumuri, citesc subtitrarile filmelor singuri etc. Si e suparator sa vada zilnic ortograme aberante, care le formeaza deprinderi gresite ... Dezvatul e mult mai dificil.
Dau un mic exemplu care se repeta la tot pasul in ultimii ani si se raspandeste ca un virus, lumea acceptand deja drept normale aceste incredibile pseudo-ortograme :
"eu i-ti dau dreptate" / "ve-ti da socoteala" / "i-mi vine inspiratia"
Nimeni nu e perfect, cu totii mai gresim din graba, dar totusi exista niste reguli minimale ...
Dealtfel, romanii au tendinta periculoasa de a accepta tacit anormalitatea drept normalitate. :(
Sau poate asa se formeaza "omul nou" ??
Imi cer scuze pentru offtopic si daca am suparat indirect pe cineva.

VISCO a spus:
acidutzu a spus:
VISCO a spus:
Am modificat ca sa nu te supar.
:)
merci :) nu ma supar deloc. scuze pentru aciditate. daca eram un dulce nu-mi puneam nickul acidutzu :roll:

Si eu sunt de acord cu tine Ciprian. Chiar daca de cele mai multe ori intelegem ce doreste celalalt sa spuna, trebuie totusi pastrata o oarecare limita.

EU AM JUCAT CU LEMN MAZE SI NU MI-A PLACUT......ESTE PREA SEC SI SIMTI CA SE INFUNDA MINGEA IN FETE

Hai ca vin si eu cu o intrebare. Eu am un lemn Butterfly Viscaria Light. E asemanator cu M. Maze la caracteristici. Problema e ca nu i-am gasit fete care sa-mi convina. Acum am pe el Sriver FX 2.1 lipite cu apa. Jucand mai mult cu el mi-am dat seama ca vreau ceva mai rapid. Am vorbit cu Valigti si el zicea sa incerc Yasaka Mark V XS sau Joola Express Two. Poate imi mai dati si alte idei.
Eu acum joc cu un lemn Galaxy T2 si 2 Dawei Inspirit Quatro. Daca nu ar fi un pic cam grea combinatia cred ca as ramane la ea. Numai buna ca viteza. Pacat ca lemnul e cam sensibil. Cand dezlipesti fetele se cam iau aschii. L-am tot lacuit dar degeaba.

In primul rand ca fetele "clasice" (din care face parte si Sriver FX) daca sunt lipite cu apa, nu-si arata decat jumatate din capacitati. Chiar si Bryce Speed FX nu e cine stie ce fara VOC. De aceia o solutie buna pt. elasticitate crescuta sunt fetele "tensor" sau "high tension". Joola Expres Two face parte din categoria "tensor". Mai poti incerca de la Donic, Coppa Silver, Coppa Gold, Sonex JP Gold sau de la Tibhar, Nimbus Soft. De la Xiom, Omega III euro sau Zeta euro iar de la Butterfly, Solcion.

Fete foarte rapide si cu control sunt si BTY Bryce Speed FX, BTY Sriver G2 sau BTY Bryce High Tune. Eu cred ca pe lemne BTY cel mai bine sar fetele BTY. E valabil si pentru celelalte marci. Cred ca cele mai bune combinatii sunt lemnele si fetele de aceeasi marca. Nu e neaparat o regula, dar aceasta e parerea mea.

Back
Sus