Salutare David(?)...Nu știu...și nici tu n-ai precizat...la ce nivel joci...Banuiesc ca ești începator și ca orice nou venit în branșa...optezi pentru c.m.scumpe ustensile, sa le zic așa. Fețele astea Tenergy...nu prea au de-a face cu stilul european de joc...sunt prea asiatice, rachete, ciocane, sa le numim așa...ca poate atrag atenția și altor tentați... Sunt facute pentru joc de contre și topspin...resping în general destul de rapid, deci daca nu stapânești bine cele doua procedee, mai bine lipsa. Personal, am observat la fețele astea Tenergy un lucru...?n afara de Tenergy 05 FX, care arunca mult mai puțin, toate celelalte variante...?nt?i arunca(resping)...și dupa aceea mai fac și altceva...ca sa exprim plastic cele scrise mai sus, deci atunci când vei lovi mingea de pingpong cu Tenergy...mișcarile vor trebui executate rapid și precis, caci altfel...te bați singur. Tenergy-urile sunt puse-n valoare doar de jucatorii avansați...mai ales de cei ce-și câștiga existența din pingpong...lucru strain de majoritatea cov?rșitoare a amatorilor sau nu de pe forum...Am vazut ca nici prin diviziile A și B, nu sunt mulți utilizatori de Tenergy...?n Super Liga nu cunosc situația, doar am auzit ca se joaca majoritar cu Yasaka și Donic...P?na la urma, utilizatorul final decide cu ce va juca și cum, iar eu nu voi insista cu argumente anti Tenergy...?n final și ele trebuie sa se vânda, sau sa fie folosite. Ca sugestie de lemn din gama Butterfly pentru Tenergy, recomand Michael Maze ALC(c.m.ieftin), Mizutani ZLC sau Innerforce ZLF, Innerforce ZLC daca ai și un buget pentru Butterfly, caci în general ai vazut ce scumpiciuni are firma asta...
Daca vine vorba de simț, orice fața Butterfly care are și indicativul FX, are mai mult simț decât o fața fara acest indicativ...Exemplu : Tenergy 05 FX are viteza mai mica, mai mult simț(control) și spin(o idee m.mult) decât varianta Tenergy 05, care are toate acele caracteristici...viteza, spin, control...optimizate...adica atât cât ar fi nevoie din fiecare caracteristica în parte, pentru obținerea punctului, sa zicem. La fel e și-n cazul Tenergy 25 FX - Tenergy 25 și Tenergy 64 FX - Tenergy 64...Sper ca toate cele scrise de mine mai sus sa-ți foloseasca și-ți cer scuze daca am lungit puțin...comentariul.