Ok, merci pentru raspuns. Ma bucur si pentru starea ta de haz. Sa-ti fie de bine!

Nu-mi place ideea de a merge la sala transilvania doar pentru a vedea cine mai e pe acolo ...sa vad daca ar fi cineva dispus sa se joace cu mine. Intamplarea face ca acolo sa fi jucat in majoritatea cazurilor. Oamenii vin in perechi, "organizati". Ar fi urat sa apara cineva cu: hei, bagam un schimb de mingi? La fel de inoportuna ar fi incercarea unor programari viitoare, in conditiile in care mai toti au parteneri de antrenament stabili. Cel putin asa vad eu lucrurile. Nu as purcede la sistemul "visit and ask".
Clasa open am preluat-o de la AmaTur.... nu am am participat la vreun turneu din respectivul circuit. Am dedus doar ca acea clasa e pentru cei cu adevarat avansati, care tind spre semi-profesionisti. Poate ma insel. Oricum, eu sunt si modest (la autoevaluare, nu la vorba sau la port

) ).
Edit.
M-am uitat peste video-urile din subformul dedicat turneului de la Sf. Gheorghe (organziat cu ocazia zilelor orasului). Unii chiar sunt foarte buni. Totusi, cu ocazia asta am realizat ca nu sunt deloc departe de "nivelul open"... sunt la o aruncatura de paleta distanta

) M-as bate cu brio in "zona retrogradarii"