Intr-adevar lucrurile au degenerat nepermis ....
Si e pacat, daca tinem seama de miza care e in joc !
Cit despre BAN, daca atitudinea jucatorilor din Bistrița ramine la fel de aroganta (cu citeva exceptii) si anul viitor (asa cum a fost si la Cimpia-Turzii, cind am fost interpelat dupa tragerea la sorti: "ce....astia meritau sa joace semifinalele si finala?"), s-ar putea ca nimeni sa nu-i mai invite nicaieri...
Acuma e 2 noaptea si am venit de la sala, tocmai am aranjat mesele si vedeti ca sunt din nou pe val !!! :lol:
Referitor la Filo, din nou s-a inteles gresit : el a descris intr-un mesaj separat (pe acest forum) cu mai multe zile in urma problema de sanatate cu care se confrunta si foarte onest a rugat sa nu fie cap de serie de nici un rang, ca nu are acum aceasta putere de joc !!!
DECI NU AZI(ieri) la telefon dupa ce a vazut cum se nasc grupele a luat decizia asta !!!
Si telefonul era dat de mine nu pentru a aranja ceva, ci pentru a afla informatii despre alti potentiali absenti, care n-au dat nici un semn de viata...
Dar suspiciunea-i mare !!!!!!!! Hop sa acuzam repede !!!!!!!!
Filo habar n-avea cum arata grupele in acel moment, nici cine a confirmat sau nu prezenta la noi ....
Totul se schimba de fapt de la o ora la alta, dupa cum si nr. grupelor putea fi variabil....6x8, 8x6 sau 4x12....care-i problema ???
Organizatorul local decide cum face incit sa se incadreze cit mai bine in spatiu si timp.
Si cum sa-i interzici lui Filo prezenta dobindita prin eforturi si sacrificii de atita timp pentru ca are acum o problema de sanatate ???
Asta mi se pare chiar culmea cinismului!
Jos palaria ca se lupta in continuare cum poate si ramine fidel acestui sport minunat !!!
Nimeni nu e perfect, are si el defectele lui, cum le avem si noi pe ale noastre... Dar s-a ajuns mult prea departe