PATRULATER ECHIPE Fălticeni SAMBATA 13.11.2010

cata_60

Echipa AmaTur
Astazi cu incepere de la ora 9:30 s-a desfasurat un patrulater de echipe,l-am postat in sectiunea Amatur din doua motive:intai de toate,toti participantii sunt amaturisti si,in al doilea rand ,am pregatit niste diplome de o maniera inedita ce constituie o premiera cred pt competitiile de aici.La inceputul concursului,s-au facut poze fiecare echipa in parte si apoi in grup,cardul cu poze a fost transmis unui studio care a creat diploma.La sfarsit,a fost inmanata cate una fiecarui participant.Incerc sa o editez aici

Echipe participante:
1.Fălticeni: COZMA,MOSNEAGU,PURDILA,BUJOREANU
2 .P.NEAMT-NITU,GATEA,ANDREI,IVANOV
3.SUCEAVA1-MOROSANU,NEMTOI,ORZA,TARPAN,CONSTANTINOVICI
4SUCEAVA 2-CIOBANU,TIGANASU,RUSTI,SUBCINSKI
Rezultate;
TUR1
SUCEAVA1-PIATRA NEAMT :9-8
Fălticeni-SUCEAVA2 :9-8
TUR2
SUCEAVA1-Fălticeni :9-8
P.NEAMAT-SUCEAVA2 :9-7
TUR 3
SUCEAVA1-SUCEAVA2 ;9-5
P,NEAMT-Fălticeni :9-8
CLASAMENT:
1.SUCEAVA1
2.PIATRA NEAMT
3.Fălticeni
4.SUCEAVA2
MULTUMIM TUTUROR PARTICIPANTILOR!
Sa nu uit.In ziarul local online "cronica falticenilor" a aparut si un mic articol pe aceasta tema

Re: PATRULATER ECHIPE Fălticeni SAMBATA 13.11.2010

antrenamentul este foarte intens
fiecare serveste ... foarte bine
ce sa mai zic de contre: vin demisec cu wischi brrrrrrr

Din punctul meu de vedere,turneul a fost unul reusit,gazdele primitoare si serviabile ca intotdeauna.Meciurile au fost deosebit de disputate,unele chiar palpitante.Turul 3 ,in meciul nostru cu SUCEAVA 1 ,desi am inceput foarte bine in primul tur de 4 jocuri conducand cu 3-1,a fost umbrit de asa zisul jucator de tenis de masă RUSTI CATALIN ,cu un caracter indoielnic care s-a retras inexplicabil de la masa de joc la cea cu bauturi alcoolice(nici nu incepuse turneul si deja consuma bere la greu).Apoi ii arunca cuvinte jignitoare colegului nostru TIGANASU,astfel incat si acesta din urma a dorit ,tot in turul 3 ,sa abandoneze jocurile.Cu moralul afectat,nu s-a mai putut concentra la meciurile urmatoare.Felicitari inca odata organizatorilor acestui turneu si asteptam cu nerabdare o reeditare reusita cat mai curand posibila.

Gazde primitoare ca de obicei. Turneu cu meciuri foarte stranse, decise la mustata.
Felicitari gazdelor si participantilor!

PRIZA TOK a spus:
Din punctul meu de vedere,turneul a fost unul reusit,gazdele primitoare si serviabile ca intotdeauna.Meciurile au fost deosebit de disputate,unele chiar palpitante.Turul 3 ,in meciul nostru cu SUCEAVA 1 ,desi am inceput foarte bine in primul tur de 4 jocuri conducand cu 3-1,a fost umbrit de asa zisul jucator de tenis de masă RUSTI CATALIN ,cu un caracter indoielnic care s-a retras inexplicabil de la masa de joc la cea cu bauturi alcoolice(nici nu incepuse turneul si deja consuma bere la greu).Apoi ii arunca cuvinte jignitoare colegului nostru TIGANASU,astfel incat si acesta din urma a dorit ,tot in turul 3 ,sa abandoneze jocurile.Cu moralul afectat,nu s-a mai putut concentra la meciurile urmatoare.Felicitari inca odata organizatorilor acestui turneu si asteptam cu nerabdare o reeditare reusita cat mai curand posibila.
nu asa de repede ca ma dor toate mustele :thumbup: :wave:

PRIZA TOK a spus:
:thumbup: Stima dl dr.C. ,la lupta musai o rezerva . :yawn: :wave:

felicitari d-lui Cozma pentru organizare.....sufletul competitiilor ce se tin in zona noastra.
s-a vazut si simtit lipsa d-lui boris din echipa falticeneana.
si sa remarcam faptul ca la dublu, nemtoi+morosanu(cel ce bea apa Bucovina la greu) nu afost invins nici o data ,nici ac si nici data trecuta la falticeni.....

Orza Catalin a spus:
felicitari d-lui Cozma pentru organizare.....sufletul competitiilor ce se tin in zona noastra.
s-a vazut si simtit lipsa d-lui boris din echipa falticeneana.
si sa remarcam faptul ca la dublu, nemtoi+morosanu(cel ce bea apa Bucovina la greu) nu afost invins nici o data ,nici ac si nici data trecuta la falticeni.....
Intradevar dublul a facut diferenta in primele 2 meciuri ale echipei SV1 si intradevar daca era domnul Boris probabil ar fi castigat echipa din Fălticeni patrulaterul.
Oricum felicitari domnului Cozma pentru initiativa si la mai multe.

In ceea ce priveste echipa din Fălticeni,atat Boris cat si eu suntem trecuti de 50 ani,accidentarile sunt mai frecvente,rezistenta fizica scade,samd.Probabil ca,incet incet, cei mai tineri ne vor inlocui :).Desi deocamdata,in afara de Marius Mosneagu care poate juca impotriva oricui cu brio,restul sunt depaaaarte.

Back
Sus