Pe 23 martie ,turneu A la IASI

GigiC

senior
Va astepamt la Iași ,la grupul de sali CSM,str.Theodor Burada nr .6,duminica 23 martie,la ora 10.
Turneul va avea loc pe 8 mese YASAKA Progress,in conditii bune.Taxa de participare -20 ron,bani care se vor regasi in premii,cupe ,plachete,protocol -in totalitateEventual confirmati la nr.0743192192-antrenor GIGI CIOBOTARU.Va asteptam cu placere!

salut

salut

nu-i frumos sa faceti de sarbatori turneu,aminati,printre noi se afla si catolici,nu ma refer la mine.e PASTELE

Intradevar ziua de duminica e total nepotrivita pentru toti.
Din cate am inteles,sambata are loc un concurs de scrima in sala respectiva.
Din pacate,pentru schimbarea datei e cam tarziu acum.

leordarares a spus:
Intradevar ziua de duminica e total nepotrivita pentru toti.
Din cate am inteles,sambata are loc un concurs de scrima in sala respectiva.
Din pacate,pentru schimbarea datei e cam tarziu acum.

Rares acum am observat : ti-a stat musca, sau poate a luat doar o pauza, sau poate pur si simplu a expirat. :)
Sa fie oare un semn ca se apropie 01.07.2008 :wink: :twisted:

Indiferent ca va fi simbata sau duminica concursul de la Iași, "Armada" de la Piatra Neamț va fi prezenta, chiar mai motivata decit la Galați.

marius a spus:
Rares acum am observat : ti-a stat musca, sau poate a luat doar o pauza, sau poate pur si simplu a expirat. :)
Sa fie oare un semn ca se apropie 01.07.2008 :wink: :twisted:
Marius,nu e semn rau,e de la calculatorul tau. :)
Din iulie vor aparea 2 muste care se vor plimba de 2 ori mai repede. :D Asteptam cu nerabdare urmasul Superblockului care va aparea probabil prin mai.Pe curand :twisted: :wink:

asta da participare; sa speram ca ajugem si noi acolo
poate nimerim stanca cea mai inalta si pana jos : ajungem si noi, unii, acolo
:wink:

asta da participare;
poate nimerim stanca cea mai inalta si, pana jos cu aripile intinse, ajungem si noi, unii, acolo :wink:

Back
Sus