Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Pentru cei care doresc schimbare de nick (username) sau recuperare cont uitat (vechi)
Buna seara,
Am o mare rugăminte.va rog sa mi suspendați definitiv contul pe www.tenisdemasa.ro e vorba de mmroglobalnet ,voi vizita site ul fara vreun cont anume și mă voi înscrie telefonic la turnee sau voi ruga amicii să mă înscrie.va multumesc
Domnul deci vezi cum scriu domnul Clau imi cer scuze pentru glumele proaste ce le-am facut la adresa domniei tale si vreau si eu o schimbare de nick name din DPT in DAN PETROV si de mos Nicolae o schimbare de culoare ,promit sa fiu cuminte
Domnul deci vezi cum scriu domnul Clau imi cer scuze pentru glumele proaste ce le-am facut la adresa domniei tale si vreau si eu o schimbare de nick name din DPT in DAN PETROV si de mos Nicolae o schimbare de culoare ,promit sa fiu cuminte