Pentru cei care doresc schimbare de nick (username) sau recuperare cont uitat (vechi)

Bună ziua!

Rog modificarea numelui afișat în Dinu Zară. Mulțumesc!

salut
o schimbare de user va rog

adof ----> AdonisF

Multumesc

Buna
Nick vechi - Avram Cristian, Cluj Napoca
Nick nou - Cristian Avram, Cluj Napoca
Cred ca e o confuzie. Dl. respectiv si-a creat ieri user pe forum @Avram Cristian .
Deja doreste schimbarea nickului?
Mi-a scris si un email in care cerea sa-i spun cum intra in contul Amatur…
A scris si un al doilea email in care cere sa unesc contul de pe forum cu contul Amatur….
Bună ziua, Am creat contul Avram Cristian din Cluj-Napoca pe care vă rog să-l uniți cu Cristian Avram https://www.amatur.ro/tenisdemasa/player/31153-Cristian-Avram

Daca tot are user nou pe forum, cel mai bine e sa scrie dansul aici ce doreste, eu cu siguranta nu am inteles.

Domnul mi-a scris mesaj in privat. Este mai nou si probabil nu stie toate demersurile
Pe amatur are contul de jucator cu numele de Cristian Avram. Si a dorit ca si aici sa apara la fel. Daca are modificat si pe Amatur atunci este ok cum era.

Buna sa ne fie inima...la toti. As dori daca-i posibil sa ma ajutati in a-mi modifica numele de utilizator. Acu e "kamarad6", si de s-o putea elimina atuncea-i de bine, de nu poa' sa stea pe_acolo o vreme (cum inteleg ca cere prescriptia). Si doar mai dupa as vrea si numele meu acolo (c'asa consider ca-i corect), Emil Palamaru. Va rog un pic de ajutor cu asta.

Buna sa ne fie inima...la toti. As dori daca-i posibil sa ma ajutati in a-mi modifica numele de utilizator. Acu e "kamarad6", si de s-o putea elimina atuncea-i de bine, de nu poa' sa stea pe_acolo o vreme (cum inteleg ca cere prescriptia). Si doar mai dupa as vrea si numele meu acolo (c'asa consider ca-i corect), Emil Palamaru. Va rog un pic de ajutor cu asta.
Nu inteleg la ce “prescriptie” va referiti.
Am schimbat kamarad6 in Emil Palamaru

Multumesc..."prescriptie " - ma gandeam la regula care am citit-o aici, adica sa tii si numele initial langa care sa apara cel nou, si numai dupa o vreme cel initial sa dispara, sa ramaie numa cel nou... ca sa nu se creeze confuzie ptr aia care te stiau cu numele vechi... sau ma rog, cel putin asa am inteles...inca o dat;...multumesc

Multumesc..."prescriptie " - ma gandeam la regula care am citit-o aici, adica sa tii si numele initial langa care sa apara cel nou, si numai dupa o vreme cel initial sa dispara, sa ramaie numa cel nou... ca sa nu se creeze confuzie ptr aia care te stiau cu numele vechi... sau ma rog, cel putin asa am inteles...inca o dat;...multumesc
Ati citit probabil niste postari din 2009-2010 care nu mai sunt de actualitate. De atunci s-a schimbat sistemul forumului de 3 ori:
PHPBB—->VB4—->VB5—>XenForo

Acum exista istoric al nick-urilor integrat in sistemul e operare al forumului:

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus