Pentru cei care doresc schimbare de nick (username)

Buna ziua!

Va rog frumos sa modificati tokosp in PaliHR si sa retrageti culoarea galbena sau titulatura - V-as multumi daca mi-ati reduce user-ul la nivel de boboc.

Merci frumos.

Pali

Later edit: vad ca la Sevraj e fara titulatura, asa ar fi super O.K. si pentur mine. Multumesc.

PaliHR e luat deja... de "tokos.pal@***epe.ro"
O sa unesc utilizatorii si ramane nickul

PaliHR

Buna seara,revin cu rugamintea de a modifica Trandi in Be-Lo-Ri...To .Si daca se poate emblema cu cercurile Olimpiadei sub litere.Multumesc anticipat.

Buna seara,revin cu rugamintea de a modifica Trandi in Be-Lo-Ri...To .Si daca se poate emblema cu cercurile Olimpiadei sub litere.Multumesc anticipat.

in ce sa schimb nickul? Be-Lo-Ri...To ??
Cu punctulete ? Am mai intrebat odata.
Cu cerculetele deja sunt avioane.
Ati vazut undeva caracterele cerculete inlantuite de la olimpiada?(nu poza ci caractere).
Scrieti-le aici iar eu dau copy/paste. eu nu le-am gasit :confused::confused:

Poza i-am pus-o eu, nu sint cerculetele chiar sub viitoarele litere, dar poate merge si asa.

Dar nu inteleg, noul nick trebuie sa contina cele doua puncte? Sau trei.

Buna seara!
As vrea si eu sa imi schimb username-ul:
nick vechi = GabrielD1990
nick nou = GabrielD

Va multumesc pentru intelegere!

Buna ziua,

Va rog frumos sa imi modificati user-ul astfel:
din "Shosho2206" in "Mircea Neagu"
Din cate stiu eu nu sunt acceptate conturi multiple.
Mulutmesc,

Buna seara,
Am o mare rugăminte.va rog sa mi suspendați definitiv contul pe www.tenisdemasa.ro e vorba de mmroglobalnet ,voi vizita site ul fara vreun cont anume și mă voi înscrie telefonic la turnee sau voi ruga amicii să mă înscrie.va multumesc

Buna seara,
Am o mare rugăminte.va rog sa mi suspendați definitiv contul pe www.tenisdemasa.ro e vorba de mmroglobalnet ,voi vizita site ul fara vreun cont anume și mă voi înscrie telefonic la turnee sau voi ruga amicii să mă înscrie.va multumesc

rezovlat.
Toate postările create de acest utilizator vor fi setate ca 'Vizitator'

Această acțiune este ireversibilă.

Back
Sus