Nu poate fi detectat un lemn pe care sa lipit de mult cu VOC pt simplu fapt ca de aia sunt volatili, ca sa se volatilizeze! Cineva spunea pe un forum strain ca sunt necesare aprox. 48 de ore ca sa dispara orice urma de solvent. Eu cred ca acest termen este prea optimist atata vreme cat exista adfezivi VOC cu actiune prelungita chiar si pe durata a doua saptamani! E drept ca pe lemnul expus la aer, solventii se elibereaza mult mai repede dar nu sunt suficiente 48 de ore. Probabil o saptamana, doua, da!
Referitor la ceea ce a spus FlorinBN despre seturile scurte care au stricat jocul, subscriu 100%. Au transformat o cursa de 10.000 de metri, intr-una de 50 de metri garduri vii... si scapa cine poate. Gata cu adaptarea strategiilor, dam tare in mingie si ne uitam dupa aia pe inregistrari sa vedem ce am gresit...
Eu zic ca singura metoda eficienta de a inlatura "hegemonia" asiatica din tenisul de masa, este sa interzica accesul in salile de competitie, a jucatorilor cu ochii obligi :lol: dar aia sunt in stare sa-si faca si operatii estetice si tot nu merge. (Sper ca toata lumea sa inteleaga ca este doar o gluma, am o mare admiratie pt. jucatorii asiatici).