Piatra Neamț

La asa dotare ... nici ca mai trebuiesc mese ! M-ai convins !
Va vizitez luna viitoare !
Hai, sa auzim numai de bine !

Am masa de tenis acasa si caut un partener pentru a juca de 2 sau 3 ori pe saptamana. Ma puteti contacta la 0745335933 sau mesaj privat

Salut. Caut partener de tenis in Piatra-Neamț.

Nivel: mediu spre avansat.

Ai de unde alege...am auzit ca baietii abia s-au mutat intr-o sala incapatoare cu 4 mese, nivelul e foarte bun, gasca ok...cu userul darksideofthemoon trebuie sa ai grija, el e cel mai...:)

Buna seara, mai exista in Piatra Neamț vreun antrenor sau partener de jucat tenis la nivel amator-mediu? Multumesc !

Salut, si eu caut un partener de joc! Sunt de nivel începător -mediu,as veni de 2 -3 două ori pe săptăm?nă in Piatra! ☺

Salutare! Mai este valabilă locatia de la Liceul Forestier? Sau cea de la Clubul CFR?
Joc la nivelul mediu. Nu am un program stabil pentru acest joc sau un plan de a mă perfectiona (deși, dacă aș avea timp și cu cine, mi-as mai exersa reverul) și as juca pentru plăcerea jocului.
Am toate cele pentru jocul de tenis!Mi-ar mai trebui esentialul, o masă si un partener! :)

Mulțumesc!

Miercuri, 23.01.2019, am verificat locația de la Liceul Forestier unde s-a precizat aici că se poate juca tenis de masă. Am găsit locația, pe la 18.30 eram acolo, unde niște domni foarte respectabili și trecuți binișor de prima tinerețe (nu că eu aș fi mai tinerel) își jucau giocu'. Sunetul mingii de tenis ce juca pe masă sau lovită de paletă ne g?dilea la inimă! :)
Din păcate, deși eu și prietenul meu nu voiam decât un trei din cinci bătr?nește,măcar, am fost ?ntorși de la ușă. Ni s-a spus,clar, fără să fie vreun dubiu că nu putem juca tenis acolo, nici gratis, nici pe bani, în niciun fel...deși o masă era liberă și nu juca la ea nici măcar dreaqu! Și eu care eram gata să-mi tai chiar și prepuțu' sau chiar să mă convertesc la islam pentru un dram de tenis de masă!
Deci, scoateți din schemă Liceul Forestier!
(Apropo, știe careva care este statutul oficial/legal al acestui "club" de tenis de la Liceul Forestier? întreb pentru un prieten! ;) )

PS- ne-am dus și noi spășiți la VIP, unde am "rupt"masa o oră, pe cinstitelea, eu realiz?nd, a mia oară, că nu am găsit încă lemnul și fețele care să mă facă aprig la topspinul pe rever!
In rest, tăte cele bune!

Eu sant administratorul acelui club, nu eram in localitate dar mi sa spus ca au venit 2 persoane, statutul este Asociație Club Sportiv, dar deja santem prea multi pt 3 mese , ar trebui să mai renunțăm la câțiva, santem deja echipele formate pt turnee și pt antrenamente

- - - Actualizat - - -

Ca poet am văzut că esti bun nu stiu ce tenis cunoști, sant numere de telefon afisate se dă un telefon inainte, nu de acum fiecare ciurlica care vine trebuie sa și joace, masa libera începea antrenamentul, si nu spune tu cica scoateți din schema sala forestier, eu daca ma duc la cluj nu fac reguli acolo sau postez scoateți din schema clujul ,bunul simt...

- - - Actualizat - - -

La cati au venit din țară la club la mine sa joace o zi doua fost primiți foarte bine si ospatati cum se cuvine si vine un ... si zice ca scoateți piatra neamț din schemă :) daca făceai parte din amatur aveai putin bun simt dar așa no name ...

Ultima editare:
Deci, scoateți din schemă Liceul Forestier!

Mno, nu stiu ce sa zic, am ajuns si eu o data pe la baietii de la Piatra, acolo la liceu, si, chiar daca ne vazusem o data sau de doua ori pe la ceva turnee indepartate, am fost primit cu bratele deschise si am jucat tenis pana mi s-au inmuiat grisinele.... Bubu, Dumi si toti cealti sunt niste oameni de toata isprava, ma gandesc ca poate nu ati pus problema cum trebuie si/sau aveti ceva deficiente in exprimare...

"Nene"@-bubucrys- în mod clar mă confunzi cu careva ...Dacă vrei să discutăm în mod oficial, de ce nu spui așa?! Ai auzit de insultă??n DEX, definiția e săracă!Mai sunt o grămadă de "dedesubturi"...dacă insiști! Și-n felul ăsta putem discuta și-n mod pe cât de oficial vrei!
Eram răcit bocnă ar fi o chestie. Și nu e treaba ta să știi cât tenis de masă știu eu și nici cu ?nălțimea nu prea te-am înțeles! Emiți judecăți de valoare după cum arată X sau Y? Dezamăgitor, coane!

Nu am schingiuit muierea sau copilul nimănui ca să aflu despre locația de la Liceul Forestier. Era afișată pe acest site. Am sunat și la numărul de telefon precizat, evident. Acel domn mi-a răspuns, politicos, că a predat sala dar că pot să mă duc să joc, fără probleme! Ceea ce am și făcut, lu?nd de bune toate informațiile disponibile! Nu s-au precizat pe acest site alte informații (că trebuie să fie creștinu' de o anumită ?nălțime, smerit, cu har, ?nbisericit etc). Evident, nu am trecut pe acolo să tulbur pacea nimănui. Am vrut doar să joc un tenis de masă cu prietenul meu. Era o masă liberă și asta m-a nedumerit cel mai tare. Iar domnul care m-a abordat a fost foarte categoric. Prind rapid orice nuanță în exprimare. Am înțeles, răspicat, că nu pot juca tenis acolo, precum am precizat anterior, în niciun fel, nici pe bani, nici gratis etc.Dar orice daune aș face/ aș fi făcut la acea masă de tenis,sunt genu' ăla că nu plătește nimeni după mine!

Dacă vrei să vorbim față în față, mă găsești la Tribunalul Neamț - Secția comercială. Mă numesc Lupu Gabriel.

Și pentru că ai insistat atât de mult pe ceea ce nu era relevant (legat la cum arăt, ce tenis știu, că-s tare-n gură etc), în loc să dumirești lumea cum și-n ce condiții se poate juca tenis de masă acolo, o să mă interesez și eu, oficial, care este statutul legal al clubului tău, chit că e privat dar într-o locație a unei unități de ?nvățăm?nt!

PS- mai sunt locații în oraș unde se poate juca tenis, nu ai exclusivitate pe acest domeniu. Te sfătuiesc să fii atent, foarte atent la exprimare, dacă nu vrei să ajungem să ne cunoaștem pe la vreo sală de judecată. Zic asta de la început, și eu, ca să nu fie niciun dubiu, nici la mine!

O zi faină!

Back
Sus