ÎNCHIS pierdut paleta timo boll alc

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

had3z

rookie
senior
Scor reacție
19
Vârstă
45
Locație
București
Hello,

Duminica, 15 nov, la turneul tt friends, am pierdut (asa sper eu) paleta cu lemnul din titlu, cumparat de la wischegg din postul acesta. ca particularitati are cateva arsuri in jurul siglelor.
fetele erau xiom omega V tour si victas v01 limber

Daca am scapat-o din greseala in geanta la cineva sau va intalniti cu paleta, rugati-o sa vina acasa :)

Multumiri anticipate,
paul

Paulica eu zic sa incepi sa te gandesti la un nou setup ca mai degraba castigi la loto 6 din 49 decat sa-ti gasesti paleta "pierduta" :) .

Eu inca ma incapatanez sa cred ca exista OAMENI in aceasta tara !
Nu e mare lucru sa fii om ! Au aratat o 99,99% de pe acest forum ! Poate cel mai serios forum pe care il frecventez ! Multumesc pe aceasta cale tuturor in frunte cu administratorii !!!

update: cineva a gasit paleta la vestiar, intr-un dulapior (desi nu am inchiriat dulapior) si a predat-o la receptie. tin sa multumesc si persoanei care a decis sa o lase in dulap in loc sa o ia acasa, si celui care a gasit-o si unui user de pe forum care mi-a oferit prin pm o pereche de fete ca sa-mi indulceasca pierderea

sunteti o comunitate cu adevarat frumoasa, si-s bucuros ca fac parte din ea.

Fain de tot, bine-i când totul se termina cu bine!!!

Ma bucur ca ti-ai regasit paleta! Cinste celor care au gasit-o si au decis sa ti-o inapoieze.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus