Toma Florin mințiți fiindcă au fost la Open jucători înscriși la termen și ați favorizat alți jucători.Concursul a început târziu fiindcă nu aveți imprimanta și grupele le ati făcut manual dupa un tabel tras la imprimanta acasă cu cei care ar trebui sa plătească taxa.Apoi ati văzut cine nu a plătit și i ati pus nemotivat iar la open ati făcut înscrieri incorecte.Nu au jucat la open cei din PPitești care nu stau înscris dar ce vina are un jucător care vede ca are loc eligibil și se înscrie pe forum și vinee cu mmașina zeci de Km sa nu este acceptat. După ce ați făcut încasărilesși ați vazut cine nu a plătit ati scris nemotivat, lista de înscriere și grupele unde la amatori din eroare s-a strecurat și un declarat nemotivat.Am nimerit cu nemotivatul în grupa și șeful grupei îmi spune sa așteptăm concurentul ca a vorbit cu dvs și ?nt?rzie . EU nu am fost de acord cu ăsta sa aam?năm după 4 meciuri jucate deja .Atunci am sesizat minciuna dvs cu convorbirea telefonica a nemotivat ului și am trecut meciuri pierdute.