AmaTur: Turneu B Pitesti Cupa Mos Craciun Duminica 21 decembrie 2025 (1 Cititor)

Bună dimineața, domnule Toma, 👋
Am rugămintea să mă sprijiniți prin inversarea scorului dintre Popa Liviu și Karmazsin Daniel (3-1) din grupa numărul 3, precizându-vă că ordinea locurilor calificate a fost corectă. Totodată, să-mi modificați și punctele clasamentului final trecându-mă la cei cu două victorii în grupe. 🙏
Vă mulțumesc frumos în avans. 🤝
Sărbători binecuvântate! 🎄🥳🥂

Mulțumesc organizatorilor care au permis un haos general pe marginea sălii , un du:te vino in contextul in care se jucau eliminatoriile ;)
Dar 'nah ... A câștigat cine trebuie :D

Bună dimineața, domnule Toma, 👋
Am rugămintea să mă sprijiniți prin inversarea scorului dintre Popa Liviu și Karmazsin Daniel (3-1) din grupa numărul 3, precizându-vă că ordinea locurilor calificate a fost corectă. Totodată, să-mi modificați și punctele clasamentului final trecându-mă la cei cu două victorii în grupe. 🙏
Vă mulțumesc frumos în avans. 🤝
Sărbători binecuvântate! 🎄🥳🥂
Salutari, scorul in grupe este cel corect, de ce se cere inversare?

Salutari, scorul in grupe este cel corect, de ce se cere inversare?
Da, tu te-ai calificat cu patru victorii de pe primul loc în grupă, era inversat doar rezultatul din meciul nostru care n-a impactat ordinea celor calificați.
Dacă ai fi citit mai atent ce-am scris, ai fi înțeles de prima oară…
Toate bune! 🫡

Mulțumesc organizatorilor care au permis un haos general pe marginea sălii , un du:te vino in contextul in care se jucau eliminatoriile ;)
Dar 'nah ... A câștigat cine trebuie :D
Ce afirmatie ridicola! Ar trebui sa iti fie rusine atat fata de organizatori cat si fata de toti ceilalti participanti ce isi merita rezultatele si au muncit pentru ele! Au fost exact aceleasi conditii pentru toata lumea.
Daca vrei ordine si liniste, du-te la teatru, in salile de sport cam asa sta treaba, e cu galagie.

Ce afirmatie ridicola! Ar trebui sa iti fie rusine atat fata de organizatori cat si fata de toti ceilalti participanti ce isi merita rezultatele si au muncit pentru ele! Au fost exact aceleasi conditii pentru toata lumea.
Daca vrei ordine si liniste, du-te la teatru, in salile de sport cam asa sta treaba, e cu galagie.
Am greșit turneul ăsta a fost de încălzire pentru Piteștenii 🤣

Să lămurim puțin ;)
1. La ce MP ai e de înțeles dc nu înțelegi ,,competiția,, Din respect pentru participanți,,NU ai voie,, sa te tot plimbi ,să vorbești,și să staționezi in suprafața de joc. se numește RESPECT! nu are treabă cu teatru sau altele
2.Orice competiție, amatur,naționale etc, implica o concentrare mai mare a jucătorilor.
3.Cand pleci de acasă spre un turneu,competiție, nu pleci cu gândul ,, merg sa pierd timpul,, pleci de acasă cu gândul să ,, faci ceva,, ( sa urci cat mai sus in competiție)
Dar 'nah ... Atât înțeleg unii ! Have fun și la mai multe puncte MP

CLASAMENTUL PENTRU ELITE...❓❓❓
Postarea a fost unită automat:

Eliminatorii etc....

Să lămurim puțin ;)
1. La ce MP ai e de înțeles dc nu înțelegi ,,competiția,, Din respect pentru participanți,,NU ai voie,, sa te tot plimbi ,să vorbești,și să staționezi in suprafața de joc. se numește RESPECT! nu are treabă cu teatru sau altele
2.Orice competiție, amatur,naționale etc, implica o concentrare mai mare a jucătorilor.
3.Cand pleci de acasă spre un turneu,competiție, nu pleci cu gândul ,, merg sa pierd timpul,, pleci de acasă cu gândul să ,, faci ceva,, ( sa urci cat mai sus in competiție)
Dar 'nah ... Atât înțeleg unii ! Have fun și la mai multe puncte MP
Alte afirmati ridicole. "Ai MP putin deci nu intelegi competitia". Poti sa fi Elite cu 54 puncte sau Hobby cu 1, tot oameni care practica aceasi activitate sunt. E irelevant la ce/cate competitii am fost eu sau altcineva si respectiv nivelul de joc.
Si fix din respectul ala pentru participanti nu arunci cu acuzatii deastea tampite. Ai pierfut si esti ofticat, ghinion, treci peste, a castigat cineva care s-a adaptat mai bine in ziua aia la aceleasi conditii ca si tine, nu ca a avut vreun avantaj suplimentar tie.
Corect, concentrare in conditii de concurs, in circumstantele date, aka activitate sportiva in sala de sport.
Gresit. Asta e motivul pentru care pleci TU de acasa ( si desigur si altii, dar nu toti ). Fiecare merge din propria motivatie cu proprile scopuri, ce nu sunt aceleasi cu ale tale, nu esti atat de important pe cat te crezi.
Multumesc pentru urarea de distractie, iti urez sincer la fel, este evident ca ai nevoie. Punctele imi sunt irelevante, chiar daca tu esti fixat pe asta ca pe o valoare universala.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus