Grigore marian Rm valcea avansați
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Comitetul Director vede, citește și cataloghează agramații care scriu de exemplu Stoian Mihita Cezar? întreb și eu ca simplu cetățean. Plec pe 9 iunie la Ruse - Nașe Respublika Bălgaria. Vreți să rămân acolo?
Plec pe 9 iunie la Ruse - Nașe Respublika Bălgaria. Vreți să rămân acolo?
Cu astea.George Durdun va asigura mingiile de concurs la Pitești..deci se va juca cu Andro 3* plastic
Observ că a fost actualizată lista de înscrieri și din nou am fost confundat cu Popa Daniel din Tecuci.
Stimați organizatori, am mai purtat această discuție și cu ocazia altui turneu: dacă vedeți că userul Dan Popa solicită înscriere pentru Dan Popa, vă este atât de greu ca la interogarea în acel excel pe care îl folosiți să tastați Dan Popa? De ce tastați Popa Dan?
M-am jucat și eu cu fișierul pus la dispoziție pe amatur.ro...știu cum se fac înscrierile jucătorilor, știu să creez grupe, să fac setările necesare, etc...nu e fizică cuantică, trebuie doar să respectați solicitările venite.
Mai lipsește să-i solicitați d-lui Apian contopirea celor două profiluri, precum altcineva...
Vă rog să rectificați, mulțumesc !
Sent from my iPhone using Tapatalk