victor.arad
senior
într-adevăr la Galați a fost cel mai "fierbinte" turneu din câte turnee am fost.Nici mîncarea ( sarmalele nu sau mîncat la asa călduri de peste 40grade din câte țin minte). Din păcate sălile nu sunt construite pentru tenis de masă și ca atare sunt puține săli cu condiții bune.Asa ca fiecare decide de buna cuvinta daca participa sau nu la anumite turnee ( săli).buna seara.am fost in sala nu in fata monitorului.imi permit sa va readuc aminte monentul galati si caldura infernala din cele doua sali(acum trei ani).la pitesti a fost sauna sauna.cred ca a fost un atentat la sanatatea noastra.nu vreau sa arunc vorbe grele si sa nu apreciez unele eforturi dar acesta nu a fost un turneu din categoria a+.diferenta fata de precedentul de la cheile gradistei este nu numai de altitudine.despre mantinele insuficiente si bondarii andro care zburau din tarc in tarc nici nu pomenesc. chiar si cate trei stopuri la cinci secunde.ganduri bune pentru cei care au fost la pitesti si sa ne revedem cu bine din septembrie incolo !
PS : Cei mai tineri sau puțin pretențioși de condiții sa ne revedem cu bine la următoarele turnee.