Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Sunt in discutii cu Primaria, pentru cumpararea de mese profesionale si acordarea de spatiu de 2 ori pe saptamina la una din salile de sport ale orasului (in principiu la Sc. gen 19. din Gavana) dar mai dureaza. Doar orice lucru bun, se naste la 9 luni...dragosvix a spus:Sunt si vor mai fi....
Din pacate nu prea exista o locatie adecvata...care sa poata fi disponibila sa instalezi niste mese...
..o varianta ar fi la Sala Sporturilor unde acum sunt 2 mese dar pot avea loc 6
...sper sa fie prima inscriere. Dragos Viciu > 40 ( sa zicem "veteran")florin toma a spus:Sunt in discutii cu Primaria, pentru cumpararea de mese profesionale si acordarea de spatiu de 2 ori pe saptamina la una din salile de sport ale orasului (in principiu la Sc. gen 19. din Gavana) dar mai dureaza. Doar orice lucru bun, se naste la 9 luni...dragosvix a spus:Sunt si vor mai fi....
Din pacate nu prea exista o locatie adecvata...care sa poata fi disponibila sa instalezi niste mese...
..o varianta ar fi la Sala Sporturilor unde acum sunt 2 mese dar pot avea loc 6
Apropo de concursuri, simbata 22 mai, cind au loc zilele orasului Pitești, vor avea loc si competitii sportive (inot, baschet, cros si... tenis de masă). Concursul de tenis de masă se va tine la sala de sport de la Gen. 13 (complex II Trivale) cu incepere de la ora 09.00, pe diferite categorii: clasele I-IV; clasele V-VIII;liceu; tineri 20-40; veterani peste 40.
Se vor acorda cupe, medalii, diplome, asa ca toti cei din Pitești ce vor citi acest anunt, si vor sa participe, sunt asteptati la ora 09.00 la sala de sport.
Buna ziua,BLACKGOD a spus:stie cineva nr de tel al domnului antrenor care se ocupa de juniori la Topoloveni?
Tenis de masa in Pitești se joaca ?..as vrea sa stiu si eu unde si daca vrea cineva sa schimbe ceva mingi cu mine?la un nivel mediu(dar sunt modest..)
In Pitești nu prea ai unde, din cate stiu eu. Avem un club la Topoloveni unde se poate juca de placere martea si joia seara de la ora 19.00 cu dotare foarte buna. In judet mai exista 2 cluburi unde se face performanta: la Mioveni si la Câmpulung Muscel. Nu cunosc daca se poate merge si sa joci de placere. Tot de placere se joaca si la Curtea de Argeș tot martea si joia si sunt multi jucatori cu un nivel de joc foarte bun. Daca vrei sa vii la Topoloveni, te asteptam martea sau joia, de la ora 19.00! Poti veni si cu prieteni daca ai si vor sa joace.
Contact: Sorin Botirca - 0723.33.64.55 sau sorin_botirca(at)yahoo.com.
Te asteptam!