PLOIESTI:Concurs INDOOR TENNIS CLUB in fiecare luni ora 18:00!

Eliminatorii
1. Sorescu Mircea
------------------------- Sorescu Mircea 3-1
8. Bivolaru Marius
-------------------------------------------------- Sarbu Dan 2-3
5. Banica Dan
------------------------- Sarbu Dan 1-3
4. Sarbu Dan
--------------------------------------------------------------------------- Barbatel Eduard 0-3
3. Barbatel Eduard
------------------------- Barbatel Eduard 3-0
6. Cudalbu Ciprian
-------------------------------------------------- Barbatel Eduard 3-0
7. Babus Liviu
------------------------- Stancescu Sebastian 2-3
2. Stancescu Sebastian

Clasament

1.
Barbatel Eduard - Ploiesti.jpg
Barbatel Eduard - Ploiești
2.
Sarbu Dan - Ploiesti.jpg
Sarbu Dan - Ploiești
3 -- 4
Stancescu Sebastian - Ploiesti.jpg
Stancescu Sebastian - Ploiești
Sorescu Mircea - Paulesti.jpg
Sorescu Mircea - Paulesti
5 -- 8
Cudalbu Ciprian - Ploiești
Banica Dan - Ploiești
Babus Liviu - Ploiești
Bivolaru Marius - Ploiești
9 -- 1v gr.sup.
Visan Bogdan - Targoviște
10 -- 13 0v gr.sup.
Voicu Ionut - Ploiești
David Stefan - Ploiești
Anghel Liviu - Ploiești
Plesea Petre - Ploiești

Felicitari Edy!

.. Va veni insa vremea cand o sa te bucuri sa iei un set de la noi care jucam cu soft.. ai progresat.. dar te ajuta 60% iarba neomologata pe care o ai in rever.
Ti minte cand jucai cu soft.. jucai frumos pe rever, dar pierdeai la majoritatea de la INDOOR.. asa ai decis sa-ti pui superblock.
Concluzie: fi modest si nu uita de unde ai plecat..

PS1 daca nu pierdeam setul 2 meciul se putea termina altfel..
PS2 Ai facut afirmatia "la misto"ca ii bati pe toti elevii lui Fane Panaitescu.. aici ai gresit.

Clasament INDOOR _ editia IV _ etapa 7
Vezi atașament 13768

Mariane, il chem pe Victor Sencu pentru etapa finala.. poate are noroc Edy sa pice cu el (si cu tine;)) in superioare..

- - - Actualizat - - -

Ultima editare:
Dane
Cand?
Ca vin
Numai asa sa joc cu Edy
C am inteles ca Panaitescu nu i profesor bun
Parerea mea e alta
Panaitescu are dintre cele mai corecte lovituri
I l studiez cu atentie de fiecare data
Insa nu mi iese

Sent from my iPhone using Tapatalk

Victor,

..Sincer sa fiu Edy este cel mai bun de la INDOOR, in acest moment.. n-am mai jucat cu el la antrenamente (a evitat el, eu n-am avut timp), .. trebuie sa pierzi multe seturi ca sa intelegi cum e cu iarba lui..
..50% am glumit cand am spus ca e nevoie de tine (sa-i dai o lectie).. dar 5o% a fost si frustrare.. oricum e greu sa-l bati daca n-ai mai jucat cu el.
In caz ca vrei sa vi, facem cumva si macar te duc eu la Targoviște seara.. tu trebuie sa vi doar.. sti unde este sala INDOOR.
Dar atentie la Marian.. am citit printre randurile lui ca deabia asteapta sa joace cu tine.. si de Marius Bivolaru e foarte greu de trecut..si Mircea Sorescu te asteapta la cotitura, sa-si ia revansa..
In concluzie veniti mai multi.. ia-l si pe Ivan Ioan Sorin, si pe Lucian..

PS
O sa o rog pe Adriana sa te acepte in lista ca invitat special.. pentru ca in ultima etapa - in data de 1 august - tu esti deja la OPEN;)

Victor,

..Sincer sa fiu Edy este cel mai bun de la INDOOR, in acest moment.. n-am mai jucat cu el la antrenamente (a evitat el, eu n-am avut timp), .. trebuie sa pierzi multe seturi ca sa intelegi cum e cu iarba lui..
..50% am glumit cand am spus ca e nevoie de tine (sa-i dai o lectie).. dar 5o% a fost si frustrare.. oricum e greu sa-l bati daca n-ai mai jucat cu el.
In caz ca vrei sa vi, facem cumva si macar te duc eu la Targoviște seara.. tu trebuie sa vi doar.. sti unde este sala INDOOR.
Dar atentie la Marian.. am citit printre randurile lui ca deabia asteapta sa joace cu tine.. si de Marius Bivolaru e foarte greu de trecut..si Mircea Sorescu te asteapta la cotitura, sa-si ia revansa..
In concluzie veniti mai multi.. ia-l si pe Ivan Ioan Sorin, si pe Lucian..

PS
O sa o rog pe Adriana sa te acepte in lista ca invitat special.. pentru ca in ultima etapa - in data de 1 august - tu esti deja la OPEN;)

Ok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ai dreptate am spus așa... Dar a fost în spirit de glumă cu nea Fane oricum îmi ce scuze dacă am deranjat pe cineva! Cu privirea la iarba mea "neomologata" care e foarte premisă în Amatur..ma ajuta dar maxim 20%.. Am urmărit filmarea finalei cu tine și majoritatea punctelor eu le fac cu forehandul și serva! Si nu mi am pus iarba ca pierdeam cu cineva.. ci mi am pus o pt ca e stilul meu! Oricum eu m am lăsat de tenis..joc numai luni la etapa! Dar pt o partida cu LuLu revin oricând!!!

Cum ar fi sa jucam duminica in loc de luni? Am avea timp de un suc dupa turneu.

Da este bine Duminica la ora 11 cum se juca la început, o rugam pe Adriana sa anunțe toți jucatorii si doritorii de tenis de masă pentru mutarea ultimei etape, multumim pentru sprijin.

In caz ca ati uitat in noul program de la Indoor duminica e ?închis si nu ??n??eleg de ce sa schimbam ULTIMA etapa c??nd toate celelalte au fost luni! Ar trebui sa terminam campionatul normal si la urm??torul sa decidem ziua in care se va juca

Back
Sus