Edy Alexman
senior
Ma.inscriu si eu! Din seria softu nu i ca iarba!! Sa l citez pe dl Liviu va rog cu el in grupa daca de poate 
Trimis de pe al meu D2403 folosind Tapatalk

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Ma lasi...Din Paulești se înscrie Ene Valentin si Ionita Cristian ( antrenor Sorescu Mircea).![]()
Nu se poate..Ma.inscriu si eu! Din seria softu nu i ca iarba!! Sa l citez pe dl Liviu va rog cu el in grupa daca de poate
Nume si prenume | Localitate | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | V | Loc | |
1 | MIRON LIVIU | CAMPINA | | | | | | | | |
2 | MOSTOVOI ANDREI | CAMPINA | | | | | | | | |
3 | BARBATEL EDUARD | PLOIESTI | | | | | | | | |
4 | BRULEA PETRE | PLOIESTI | | | | | | | | |
5 | CALIN CRISTIAN | BAICOI | | | | | | | | |
6 | BABUS LIVIU | PLOIESTI | | | | | | | | |
O sa iau un diazepamGrupa nr. 1 este deja completata, in functie de celelalte inscrieri vom completa si restul grupelor:
Grupe inferioare Iarba nu-i ca Softu'
Gr.inferioara nr. 1
Nume si prenume Localitate 1 2 3 4 5 6 V Loc1 MIRON LIVIU CAMPINA 2 MOSTOVOI ANDREI CAMPINA 3 BARBATEL EDUARD PLOIESTI 4 BRULEA PETRE PLOIESTI 5 CALIN CRISTIAN BAICOI 6 BABUS LIVIU PLOIESTI
Inscrieri Open+Amatori - 27 Februarie 2017
Se inscrie ....... Ionita Fabian.![]()
Ioniță Fabian Ploiești (campion Amator la primele doua etape)
Ioniță Fabian, Ploiești! :mrgreen:
Grupa nr. 1 este deja completata, in functie de celelalte inscrieri vom completa si restul grupelor:
Gr.inferioara nr. 1
Nume si prenume Localitate 1 2 3 4 5 6 V Loc1 MIRON LIVIU CAMPINA 2 MOSTOVOI ANDREI CAMPINA 3 BARBATEL EDUARD PLOIESTI 4 BRULEA PETRE PLOIESTI 5 CALIN CRISTIAN BAICOI 6 BABUS LIVIU PLOIESTI
Grupa nr. 1 este deja completata, in functie de celelalte inscrieri vom completa si restul grupelor:
Gr.inferioara nr. 1
Bogdan , fa grupa de 7 si baga-l si pe Sencu